an online Instagram web viewer

#baby medias

Photos

WALLAWEIIII!!!!! .
SWIPE ⬅ FOR MORE COLORS.
.
PENGHANTARAN MELALUI POS.
.
.
CHARLES & KEITH.
.
.
Contact, Azfar @ Abg Baby
.
.
+60 111 0230 769
+60 111 0230 769
+60 111 0230 769
.
.
THOSE ARE NOT ORIGINAL YA. 
Gred AAA
.
.
#handbags #onlineshopping #onlinebusiness #baby #babyboy #babycute
#post #babyshower #pics 🤗 🍼👶🏽 #baby Malayah is gonna be a spoiled one thanks to #family and #friends 🙌🏽 #Shower #love #futuremommy #prego #35weeks #photooftheday #itsagirl #tennessee #clarksville #cute #inlove
#baby Visitando amigos 😍
#baby  Visitando amigos 😍
Parc Safari w my baby ❤❤❤❤ #parcsafari#baby#sundayfunday#sunday#love
離乳食始めました🍴
#baby#babyboy#男の子#5ヶ月#初めての#離乳食
Rosemary
🌸🌸🌸
Wa 082282679565 
Bisa buat dipakai sendiri, buat kado, buat hantaran nikah, buat mama, buat adek buat keluarga buat teman terbaikmu😍
Boleh tanya jangan sungkan😇 🌸sprei
🌸bedcover
🌸bantal kursi
🌸sarung bantal kursi
🌸hordeng
🌸set meja makan
🌸sprei+bedcover+hordeng samaan motif
🌸shabby
🌸maskulin
🌸bintangkecil
🌸star
🌸retro
🌸jepang
🌸tancel
🌸banyak lagi
Semoga semakin nyaman dengan semua pernak pernik rumah dari dila olshop. 😆

#bedcover
#bedcovercantik
#bedcoverhomemade
#bedcovernyaman
#bedcoverlembut
#bedcoverbunga
#bintangkecil
#baby
#spreibaby
#kids
#kado
#kadonikah
#kadolahiran
#spreibunga
#spreicantik
#spreinyaman
#spreilembut
#dilaolshop
#dilabedcover
#bedcoverindonesia
#seserahannikah
#hantarannikah
#dilaolshop
#dilaseserahan
#dilahantaran
#hantarannikah
#seserahan
Rosemary 🌸🌸🌸 Wa 082282679565 Bisa buat dipakai sendiri, buat kado, buat hantaran nikah, buat mama, buat adek buat keluarga buat teman terbaikmu😍 Boleh tanya jangan sungkan😇 🌸sprei 🌸bedcover 🌸bantal kursi 🌸sarung bantal kursi 🌸hordeng 🌸set meja makan 🌸sprei+bedcover+hordeng samaan motif 🌸shabby 🌸maskulin 🌸bintangkecil 🌸star 🌸retro 🌸jepang 🌸tancel 🌸banyak lagi Semoga semakin nyaman dengan semua pernak pernik rumah dari dila olshop. 😆 #bedcover  #bedcovercantik  #bedcoverhomemade  #bedcovernyaman  #bedcoverlembut  #bedcoverbunga  #bintangkecil  #baby  #spreibaby  #kids  #kado  #kadonikah  #kadolahiran  #spreibunga  #spreicantik  #spreinyaman  #spreilembut  #dilaolshop  #dilabedcover  #bedcoverindonesia  #seserahannikah  #hantarannikah  #dilaolshop  #dilaseserahan  #dilahantaran  #hantarannikah  #seserahan 
Happy siblings! Happy Momma and Grandma 👫👶
@karbearkt @tanner.tolbert
#Mom #happymomma #grandma #nonna #baby #❤
These past 4 months have been so much fun with you Mia Bella. I can't wait to go shopping, wear matching outfits, get manicures and gossip about how much we love Daddy💕#miabella #mybeauty #4monthsold #daughter #mother #firstborn #love #family #besties #girltime #girltalk #minime #newmom #momlife #mommyblogger #mommyandme #blog #influencer #baby #babygirl #babyonboard
Sessão drama, da noite! 
Hahahaha mamãe não sabe lidarrr.. 💚 
#babyboy #meumenino #vida #nenem #minhavida #meuamor #meunenem #meutudo#baby #babyboy # #presente #mamaedoano #mamae #mamaeama #mamaecuida
The BELLA is the new bright and cheerful LATCH summer dress. Link in bio.
The BELLA is the new bright and cheerful LATCH summer dress. Link in bio.
毎朝せっせとこんな感じでベットの壁を蹴って回転しているみたい(笑)力有り余ってるね(笑)#赤ちゃん#元気#回転#ベビー#baby#ベビーベット
Trying some winter stuffs by myself at @hm .. look mama.. am i pretty? 😅 .
#still2yearsold #baby #CherishAvril #sundayfunday
#birthday #is #1 #days #left 😘#baby
😘@iamrupii_official ❤
Vestido $25 (3 añitos) haz tu pedido con 2 semanas de anticipación #hechoconamorecuador  #babygirl  #niñas #reciennacidos #baby #guayaquil  #ternura #oneyear
Drummer in training. 🤘🏻👶🏻🤘🏻Looks like she might like the drums as much as her Dad. 
#skosh #baby #drums #laughing #laughingbaby #thepowerofmusic #music #jerrygarcia #soundcheck
Amando a mi gatito❤❤❤❤❤ te cómo a besos regaloncito mío 😍😍😍😍😍 eres quien me da alegrías y me saca sonrisas cada día, te amplio

#gato #catlover #regalon #baby #happy #kiss #girl #instagram #instagood #likeforlike #day #like4like #beautiful #chile #peace #mother #sleep #sonrisas
OH. MY. GOSH. WHAT IS AIR😍😍😍😍😍💜
•
•
•
•tag him?•
•
•
•
@nathantriska @nathantriskapersonal @lynn_debra #nathan #nathantriska #sathan #hottie #babe #happiness #baby #babyboy #loml #loveofmylife #cantbreathe #whatisair
Congratulations baby Mia on your first pair of ear piercing studs. #baby #earrings #earpiercing #studex #bodykraze #piercings #studs #14k #daisy
어젯밤 퇴근하고 돌아온 아빠가 너무 좋은지 딸꾹질해서 분유 타줬더니 먹지는 않고 저렇게 아빠만 빤히 보면서 웃는당😆😆😆 #생후46일 #아기 #딸꾹질 #아들 #아들맘 #baby #babystagram
Mami surprise banget Crystal udah bisa bikin gambar orang. Lengkap sama mata, mulut, pipi n demam (maksudnya bye2 fever yg biasa dia pake). Mami coba ulang beberapa kali pun masih bisa, berarti bukan cuma kebetulan doang. Bangga mami, nak.... 🤗🤗🤗🤗 #baby #cute #supercute #supercutebaby #cutebaby #batita #littlerabbit #crystal #instababy #instaphoto #parents #parenting #instaparents #instaparenting #babyphoto #motherhood #family #happy
初、立川羽衣町のねぶた祭り✨
ところが❗
チビさん、川に行った時以上に怖がり
私にしがみつき完全に気配を消す😲😲
ねぶたを見せようとすると号泣😭
明るさをMaxにした最後の写真を見たら一目瞭然😁
ねぶたから離れて、帰り道でようやく元気を取り戻しはしゃぎだす😆
この前の花火大会ではすごく楽しく見ていたのに、まさかこんなに怖がるとは…😲
花火とは違うのかな❔迫力があったのかも😆

ねぶたを見たのは久しぶり😆
楽しかった🎶

#baby#ねぶた祭り#立川ねぶた祭り#羽衣町#お祭り#電球ソーダ#キッズ#kids#子供#娘#girl#女の子#1歳5ヶ月#17ヶ月#写真#photo#picture#白黒#モノクロ#ママリ
初、立川羽衣町のねぶた祭り✨ ところが❗ チビさん、川に行った時以上に怖がり 私にしがみつき完全に気配を消す😲😲 ねぶたを見せようとすると号泣😭 明るさをMaxにした最後の写真を見たら一目瞭然😁 ねぶたから離れて、帰り道でようやく元気を取り戻しはしゃぎだす😆 この前の花火大会ではすごく楽しく見ていたのに、まさかこんなに怖がるとは…😲 花火とは違うのかな❔迫力があったのかも😆 ねぶたを見たのは久しぶり😆 楽しかった🎶 #baby #ねぶた祭り #立川ねぶた祭り #羽衣町 #お祭り #電球ソーダ #キッズ #kids #子供 #娘 #girl #女の子 #1歳5ヶ月 #17ヶ月 #写真 #photo #picture #白黒 #モノクロ #ママリ 
My precious little cabbage patch doll enjoyed a shower much more than a bath. 
#baby #newborn #dollface #love #family #bathtime
Rainbow of octopuses! Not on the website yet--but you can get them for $10 each! Aren't they adorable! #spitties4kiddies #crochetlove #crochetingisfun #octopus #octopuslove #octopus🐙 #octopuses #babyshower #babylove #babyshop #baby #babystuff #babyswag #handmadeisbetter #handmadewithlove #mompreneur
When ball is life by you know you're too small... #sterlingmaureen playing with uncle @matthewscoleman23 .
.
#imhappywithmylife #baby #babygirl #babyniece #babyfever #babystagram #cute #basketball #littlebear #niece #auntie #auntlife
북촌 한옥마을에 있는 아동복매장♡ 🚩 플래그스토어 1호점은 /북촌 계동길에
🚩2호점은 /가회동성당  맞은편에  있어요~♡ ✔가격  사이즈 문의는 / 다이텍트 or  카톡아이디 : wooa111

상세컷은 
story.kakao.com/ch/wooa1111

#북촌#안국역#계동길
#맘앤키즈#북촌여우와토끼
#플래그스토어#아동복#가을
#럽스타그램#커플룩#베이비
#여행#예쁜아가옷#키즈룩#패션
#bukchon#육아소통
#gyedonggil#momandkids
#fox_bunny#auturmlook
#instakids#lovestagram
#kids#baby#clothes#kidsfashion
#딸#아들#인디슈트
북촌 한옥마을에 있는 아동복매장♡ 🚩 플래그스토어 1호점은 /북촌 계동길에 🚩2호점은 /가회동성당 맞은편에 있어요~♡ ✔가격 사이즈 문의는 / 다이텍트 or 카톡아이디 : wooa111 상세컷은 story.kakao.com/ch/wooa1111 #북촌 #안국역 #계동길  #맘앤키즈 #북촌여우와토끼  #플래그스토어 #아동복 #가을  #럽스타그램 #커플룩 #베이비  #여행 #예쁜아가옷 #키즈룩 #패션  #bukchon #육아소통  #gyedonggil #momandkids  #fox_bunny #auturmlook  #instakids #lovestagram  #kids #baby #clothes #kidsfashion  #딸 #아들 #인디슈트 
When ur account gets hacked by @jaz_m1n3 🤣 this is what happens 😜 Enjoy!!! 🍻😍 #dance #baby #dance #nightlife #drive #toronto #the6ix #actor #model #sorrynotsorry #yourwelcome #bossbabe 😎
Всем доброго утра. Теплого дня и хорошего настроения 🤗🌞☕
.
.
.
#gm #доброеутро #солнце #счастье #жизньпрекрасна #милая #доча #радость #лето #отдых #love #life #summer #happy #baby #instagood
Never been so jealous of a baby. #harrystyles #baby #cute #kids #omg
D+259
조만간 내절친 테레비가 사라질것같은...
#슬픈예감 😭😭
눈깜짝할새 화장실에 들어가 
변기서 물놀이해주시고..😱😱😱
야행성 엄빠는 아침마다 골골대는데....
개똥이는 오늘따라 겁나 #겡끼다요 .
#baby #myson #8개월아기 
#저지레대마왕 #내새끼
#나날이성장중 
#육아초보 #육아일상 
#도치맘🙊 #내눈엔세젤귀 
#개똥아 #사랑해💕
✨📷One Lovely day! 🌈⛅
•
•
TAGGED BY: @daphnejeantantibo
Posted by Admin @my.pretty.xyz ◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆
👣Follow and Tag # instagorgeouskids for a chance to be featured. ◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆
❌Do NOT take any photos without permission to the owner. Photos are copyright & solely property of the owner. By using our tags you are allowing us to post your picture. IG shops,pls check with clients before tagging us. ◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆ #kidslifestyle #kidsswag #instagramkids #style #cute #follow #kidsphotography #photooftheday #shoutout #beautiful #feature #kids #kidstyle #ootd #kidsootd #baby #fashion #kidsfashion #babiesofinstagram
✨📷One Lovely day! 🌈⛅ • • TAGGED BY: @daphnejeantantibo Posted by Admin @my.pretty.xyz ◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆ 👣Follow and Tag # instagorgeouskids for a chance to be featured. ◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆ ❌Do NOT take any photos without permission to the owner. Photos are copyright & solely property of the owner. By using our tags you are allowing us to post your picture. IG shops,pls check with clients before tagging us. ◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆ #kidslifestyle  #kidsswag  #instagramkids  #style  #cute  #follow  #kidsphotography  #photooftheday  #shoutout  #beautiful  #feature  #kids  #kidstyle  #ootd  #kidsootd  #baby  #fashion  #kidsfashion  #babiesofinstagram 
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
8/13で生後5ヶ月になった華乃さん❤︎
遅くなったけど、おむつアート完成✨
お洋服とIKEAのクマさんリンクコーデ😍❤️❤️❤️
いつも一緒で仲良し💓
3ヶ月で寝返りが始まり、今はもうあっちやこっちやずり這いして元気によく動くようになりました🤣🤣🤣
毎日本当に可愛くて癒されてるけど、これからの成長がますます楽しみ👶🎀
今日の朝食は、父母からの京都土産のグランマーブル👍👍👍最高❣️
*
*
*
#生後5ヶ月 #おむつアート #baby #babygirl #赤ちゃん #親バカ部 #grandmarble #グランマーブル #朝食 #morning
8/13で生後5ヶ月になった華乃さん❤︎ 遅くなったけど、おむつアート完成✨ お洋服とIKEAのクマさんリンクコーデ😍❤️❤️❤️ いつも一緒で仲良し💓 3ヶ月で寝返りが始まり、今はもうあっちやこっちやずり這いして元気によく動くようになりました🤣🤣🤣 毎日本当に可愛くて癒されてるけど、これからの成長がますます楽しみ👶🎀 今日の朝食は、父母からの京都土産のグランマーブル👍👍👍最高❣️ * * * #生後5ヶ月  #おむつアート  #baby  #babygirl  #赤ちゃん  #親バカ部  #grandmarble  #グランマーブル  #朝食  #morning 
.
Трудности перевода. 
Эволюция чики в чикититу. .
У Саши (у моего мужа) на работе спрашивают,  есть ли у него дети. Саша говорит, что есть мальчик 6 лет и девочка (ЧИКА). Потом выясняется, что маленькая девочка это ЧИКИТА. А переспросив у мужа,  сколько же девочке лет и узнав, что всего месяц,  выясняется, что она ЧИКИТИТА😂
#madeinargentina_kids
. Трудности перевода. Эволюция чики в чикититу. . У Саши (у моего мужа) на работе спрашивают, есть ли у него дети. Саша говорит, что есть мальчик 6 лет и девочка (ЧИКА). Потом выясняется, что маленькая девочка это ЧИКИТА. А переспросив у мужа, сколько же девочке лет и узнав, что всего месяц, выясняется, что она ЧИКИТИТА😂 #madeinargentina_kids 
I was very surprised my mother found my super secret hiding spot.
-
-
#baby #smol #hidingspot #surprise #smallchild #kid #babygirl #toddler #toddlerlife
Don't forget tonight is the last to place orders before the shop takes a VACATION for a week! That means no new orders can be taken until shop opens back up! Use code LBLT20 to save! Also, if you're looking for a must have piece, our Denim Jacket is listed in the shop but there are only a select few sizes left! Shop link in profile 👖👖
•
•
•
•
•
•
#igbabies #babiesofinstagram #babieswithstyle #etsy #pinterest #mamapreneur #shopsmall #igkiddies #instatoddler #igbaby #brandrep #like #folllow #instababy #babymodel #cute #brandrep #thebump #ig_kids #growingupgerber #babyfashion #love #baby #bows #headwraps #littlebossladythreads #bossbabe #denimjacket #distresseddenim
Don't forget tonight is the last to place orders before the shop takes a VACATION for a week! That means no new orders can be taken until shop opens back up! Use code LBLT20 to save! Also, if you're looking for a must have piece, our Denim Jacket is listed in the shop but there are only a select few sizes left! Shop link in profile 👖👖 • • • • • • #igbabies  #babiesofinstagram  #babieswithstyle  #etsy  #pinterest  #mamapreneur  #shopsmall  #igkiddies  #instatoddler  #igbaby  #brandrep  #like  #folllow  #instababy  #babymodel  #cute  #brandrep  #thebump  #ig_kids  #growingupgerber  #babyfashion  #love  #baby  #bows  #headwraps  #littlebossladythreads  #bossbabe  #denimjacket  #distresseddenim 
Lil' Lyla rockin' the mustard booties 💛 • • •
•
•

#mustard #baby #babyfeet #readyforfall #autumn2017 #newborn #crochet #cousins #dropsyarn #cute
5ヶ月になりましたぁ👶
おしゅわりできましたぁ🌻

#我が子
#ベビー
#baby
#めっちゃスマイル
#アキラに向かってw
Aq habis mandii 😍😘 #baby
Aq habis mandii 😍😘 #baby 
babynest

kasur bayi lucu
• ada penahan smping kiri kanan,
• cocok buat bayi yg sudah bisa tengkurap
• Handmade, gak pasaran, • Pita bisa dibuka,
• Bisa dibolak balik, • Sudah ada bantal.nya (motif juga bolak - balik) 
#babyshower #babygirl #baby #babyboy #beanbag #gift #handmade #indonesia #bayi #bayilucu #bayiku #ibuhamil #sale #babyshopindonesia #babysale #babysitting #babylove#handmade
Soy una linda PERA BEBE 
El matiu posando como fruta aca 
#baby #newphew #bello #gordito #enanito #boy #love
#Repost @babyekidsimportados (@get_repost)
・・・
✨BABY E KIDS IMPORTADOS!!!
✨DISPONÍVEL A PRONTA ENTREGA! 💙💙💙
✨MAIORES INFORMAÇÕES ATRAVÉS DO NOSSO DIRECT/INBOX/WHATS!
❤️🇺🇸💙👶🏼👏🏻🍼😍👧🏻👧🏼@babyekidsimportados #maternidade #paternidade #mamadeira #vousermãe #gravidinha #gravidez #justlikemom #justlikemommy #momtobe #grávida #gestação #vidademae #instababy #instakids #criança #bebes #baby #bebê #bebe #sermae  #gestacao #mommy #bebeconforto #gemeos #skiphop #gap #socut #avent #burtsbee
#Repost  @babyekidsimportados (@get_repost) ・・・ ✨BABY E KIDS IMPORTADOS!!! ✨DISPONÍVEL A PRONTA ENTREGA! 💙💙💙 ✨MAIORES INFORMAÇÕES ATRAVÉS DO NOSSO DIRECT/INBOX/WHATS! ❤️🇺🇸💙👶🏼👏🏻🍼😍👧🏻👧🏼@babyekidsimportados #maternidade  #paternidade  #mamadeira  #vousermãe  #gravidinha  #gravidez  #justlikemom  #justlikemommy  #momtobe  #grávida  #gestação  #vidademae  #instababy  #instakids  #criança  #bebes  #baby  #bebê  #bebe  #sermae  #gestacao  #mommy  #bebeconforto  #gemeos  #skiphop  #gap  #socut  #avent  #burtsbee 
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
*This was not staged* 😂
*This was not staged* 😂
.
.
어제 마트가서 남편이랑 지웅이 장난감 하나씩 선물하자고 골랐는데 아빠가 고른 장난감 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ _
이노무 뱀때매 어제 하루종일 배꼽잡고 웃었어요 🤣🤣
조종기로 운전하면 뱀이 꿈틀꿈틀 거리는데 지웅이가 보고 어찌나 겁먹고 울던지 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 아오 욱껴 😭😭😭 #겁쟁이 
#20개월아기 #생후630일 #애둘맘 #남매 #연년생 #도치맘 #애스타그램 #baby #아기 #베이비스타그램 #딸맘 #아들맘 #아들스타그램 #딸스타그램 #일상 #장난감 #데일리 #육아 #육아스타그램 #럽스타그램 #육아소통 #소통 #맞팔 #좋아요
. . 어제 마트가서 남편이랑 지웅이 장난감 하나씩 선물하자고 골랐는데 아빠가 고른 장난감 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ _ 이노무 뱀때매 어제 하루종일 배꼽잡고 웃었어요 🤣🤣 조종기로 운전하면 뱀이 꿈틀꿈틀 거리는데 지웅이가 보고 어찌나 겁먹고 울던지 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 아오 욱껴 😭😭😭 #겁쟁이  #20개월아기  #생후630일  #애둘맘  #남매  #연년생  #도치맘  #애스타그램  #baby  #아기  #베이비스타그램  #딸맘  #아들맘  #아들스타그램  #딸스타그램  #일상  #장난감  #데일리  #육아  #육아스타그램  #럽스타그램  #육아소통  #소통  #맞팔  #좋아요