an online Instagram web viewer

#hijabister medias

Photos

INNER SNOWCAP (TANPA LUBANG)
Pelbagai pilihan Combo Super Duper Jimat utk korang pilih sempena Promo Combo Merdeka Raya 😘
.
Combo A
5 Helai RM35 + FREE POSTAGE
-----------------------------------------------------
.
Combo B
10 pcs inner ONLY RM50 + FREE POSTAGE (JIMAT RM28 !!!)
-----------------------------------------------------
.
Combo C
Pembelian berjumlah RM50 (campur tudung + inner) + FREE POSTAGE
-----------------------------------------------------
.
Normal price utk Innersnowcap (Tanpa Lubang) RM7 /sehelai TAPI dgn combo super duper jimat ni korang dapat jimattttt banyakkkk 😊😊😊
.
Boleh cuci2 mata dkt wall kami..korang boleh whatsapp kami 013 6133 696 atau DM kami terus 😊
.
*Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan
.
*Tertakluk pada terma&syarat
.
#PromosiComboMerdekaRayaHanaScarf #HanaaScarf #TudungCantikTerletak #BawalChiffon #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #InnerCantikMelekap #InnerSnowcap #InnerSnowcapMurah #InnerWarda #InnerWardaMurah #InnerFullCover #InnerCover #InnerTudung #InnerShawl #InnerScarf #AnakTudung #InnerSnowcapBorong #InnerSnowcapLycra #InnerSnowcapCottonLycra #hijabista #hijabister
INNER SNOWCAP (TANPA LUBANG) Pelbagai pilihan Combo Super Duper Jimat utk korang pilih sempena Promo Combo Merdeka Raya 😘 . Combo A 5 Helai RM35 + FREE POSTAGE ----------------------------------------------------- . Combo B 10 pcs inner ONLY RM50 + FREE POSTAGE (JIMAT RM28 !!!) ----------------------------------------------------- . Combo C Pembelian berjumlah RM50 (campur tudung + inner) + FREE POSTAGE ----------------------------------------------------- . Normal price utk Innersnowcap (Tanpa Lubang) RM7 /sehelai TAPI dgn combo super duper jimat ni korang dapat jimattttt banyakkkk 😊😊😊 . Boleh cuci2 mata dkt wall kami..korang boleh whatsapp kami 013 6133 696 atau DM kami terus 😊 . *Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan . *Tertakluk pada terma&syarat . #PromosiComboMerdekaRayaHanaScarf  #HanaaScarf  #TudungCantikTerletak  #BawalChiffon  #BawalChiffonMurah  #BawalChiffonVoile  #InnerCantikMelekap  #InnerSnowcap  #InnerSnowcapMurah  #InnerWarda  #InnerWardaMurah  #InnerFullCover  #InnerCover  #InnerTudung  #InnerShawl  #InnerScarf  #AnakTudung  #InnerSnowcapBorong  #InnerSnowcapLycra  #InnerSnowcapCottonLycra  #hijabista  #hijabister 
🌸BAWAL BASIC🌸.
.
✨Bawal with round edge
✨Black line/Silver finishing
✨Material : Premium Chiffon Voile
✨Size : 45" x 45"
✨Price : RM35 sehelai (+ POSTAGE RM10)
✨COMBO 3pcs for RM100.
.
.
🌸KELEBIHAN🌸
.
✨Senang untuk dibentuk dan terletak cantik di atas kepala 😋.
✨Boleh hadiahkan untuk insan yang tersayang 😘
✨Boleh matching dengan apa2 warna dan jenis baju.
✨Boleh digayakan dimana mana sahaja dan pada bila2 masa 🤗.
✨Ada 20 color available 😍
.
.
🌸For order whatsapp : 01160525911
#bawal #bawalmurah #hijab #bawalbasic #cantik #murah #bergaya #ootd #menarik #tudungmurah #tudungbawalmurahmalaysia #hijabista #hijabister
🌸BAWAL BASIC🌸. . ✨Bawal with round edge ✨Black line/Silver finishing ✨Material : Premium Chiffon Voile ✨Size : 45" x 45" ✨Price : RM35 sehelai (+ POSTAGE RM10) ✨COMBO 3pcs for RM100. . . 🌸KELEBIHAN🌸 . ✨Senang untuk dibentuk dan terletak cantik di atas kepala 😋. ✨Boleh hadiahkan untuk insan yang tersayang 😘 ✨Boleh matching dengan apa2 warna dan jenis baju. ✨Boleh digayakan dimana mana sahaja dan pada bila2 masa 🤗. ✨Ada 20 color available 😍 . . 🌸For order whatsapp : 01160525911 #bawal  #bawalmurah  #hijab  #bawalbasic  #cantik  #murah  #bergaya  #ootd  #menarik  #tudungmurah  #tudungbawalmurahmalaysia  #hijabista  #hijabister 
🌸BAWAL BASIC🌸.
.
✨Bawal with round edge
✨Black line/Silver finishing
✨Material : Premium Chiffon Voile
✨Size : 45" x 45"
✨Price : RM35 sehelai (+ POSTAGE RM10)
✨COMBO 3pcs for RM100.
.
.
🌸KELEBIHAN🌸
.
✨Senang untuk dibentuk dan terletak cantik di atas kepala 😋.
✨Boleh hadiahkan untuk insan yang tersayang 😘
✨Boleh matching dengan apa2 warna dan jenis baju.
✨Boleh digayakan dimana mana sahaja dan pada bila2 masa 🤗.
✨Ada 20 color available 😍
.
.
🌸For order whatsapp : 01160525911
#bawal #bawalmurah #hijab #bawalbasic #cantik #murah #bergaya #ootd #menarik #tudungmurah #tudungbawalmurahmalaysia #hijabista #hijabister
🌸BAWAL BASIC🌸. . ✨Bawal with round edge ✨Black line/Silver finishing ✨Material : Premium Chiffon Voile ✨Size : 45" x 45" ✨Price : RM35 sehelai (+ POSTAGE RM10) ✨COMBO 3pcs for RM100. . . 🌸KELEBIHAN🌸 . ✨Senang untuk dibentuk dan terletak cantik di atas kepala 😋. ✨Boleh hadiahkan untuk insan yang tersayang 😘 ✨Boleh matching dengan apa2 warna dan jenis baju. ✨Boleh digayakan dimana mana sahaja dan pada bila2 masa 🤗. ✨Ada 20 color available 😍 . . 🌸For order whatsapp : 01160525911 #bawal  #bawalmurah  #hijab  #bawalbasic  #cantik  #murah  #bergaya  #ootd  #menarik  #tudungmurah  #tudungbawalmurahmalaysia  #hijabista  #hijabister 
INNER SNOWCAP (TANPA LUBANG)
Pelbagai pilihan Combo Super Duper Jimat utk korang pilih sempena Promo Combo Merdeka Raya 😘
.
Combo A
5 Helai RM35 + FREE POSTAGE
-----------------------------------------------------
.
Combo B
10 pcs inner ONLY RM50 + FREE POSTAGE (JIMAT RM28 !!!)
-----------------------------------------------------
.
Combo C
Pembelian berjumlah RM50 (campur tudung + inner) + FREE POSTAGE
-----------------------------------------------------
.
Normal price utk Innersnowcap (Tanpa Lubang) RM7 /sehelai TAPI dgn combo super duper jimat ni korang dapat jimattttt banyakkkk 😊😊😊
.
Boleh cuci2 mata dkt wall kami..korang boleh whatsapp kami 013 6133 696 atau DM kami terus 😊
.
*Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan
.
*Tertakluk pada terma&syarat
.
#PromosiComboMerdekaRayaHanaScarf #HanaaScarf #TudungCantikTerletak #BawalChiffon #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #InnerCantikMelekap #InnerSnowcap #InnerSnowcapMurah #InnerWarda #InnerWardaMurah #InnerFullCover #InnerCover #InnerTudung #InnerShawl #InnerScarf #AnakTudung #InnerSnowcapBorong #InnerSnowcapLycra #InnerSnowcapCottonLycra #hijabista #hijabister
INNER SNOWCAP (TANPA LUBANG) Pelbagai pilihan Combo Super Duper Jimat utk korang pilih sempena Promo Combo Merdeka Raya 😘 . Combo A 5 Helai RM35 + FREE POSTAGE ----------------------------------------------------- . Combo B 10 pcs inner ONLY RM50 + FREE POSTAGE (JIMAT RM28 !!!) ----------------------------------------------------- . Combo C Pembelian berjumlah RM50 (campur tudung + inner) + FREE POSTAGE ----------------------------------------------------- . Normal price utk Innersnowcap (Tanpa Lubang) RM7 /sehelai TAPI dgn combo super duper jimat ni korang dapat jimattttt banyakkkk 😊😊😊 . Boleh cuci2 mata dkt wall kami..korang boleh whatsapp kami 013 6133 696 atau DM kami terus 😊 . *Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan . *Tertakluk pada terma&syarat . #PromosiComboMerdekaRayaHanaScarf  #HanaaScarf  #TudungCantikTerletak  #BawalChiffon  #BawalChiffonMurah  #BawalChiffonVoile  #InnerCantikMelekap  #InnerSnowcap  #InnerSnowcapMurah  #InnerWarda  #InnerWardaMurah  #InnerFullCover  #InnerCover  #InnerTudung  #InnerShawl  #InnerScarf  #AnakTudung  #InnerSnowcapBorong  #InnerSnowcapLycra  #InnerSnowcapCottonLycra  #hijabista  #hijabister 
Sama tapi tak serupa

KENDALL DENIM CULLOTES 
Retail price : rm 69 excluded postage 
Jeans / free size / got pocket / fully getah 
S-M 
Waist : can stretch until 35'
Hips : 44'
Length : 30'

Color : 
Light blue only

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #bohemianstyle #bohostyle #dress #vscocam #fashion  #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion #slitdress #muslimahfashion #zara #zarainspired
Sama tapi tak serupa KENDALL DENIM CULLOTES Retail price : rm 69 excluded postage Jeans / free size / got pocket / fully getah S-M Waist : can stretch until 35' Hips : 44' Length : 30' Color : Light blue only #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #bohemianstyle  #bohostyle  #dress  #vscocam  #fashion  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion  #slitdress  #muslimahfashion  #zara  #zarainspired 
KENDALL DENIM CULLOTES 
Retail price : rm 69 excluded postage 
Jeans / free size / got pocket / fully getah 
S-M 
Waist : can stretch until 35'
Hips : 44'
Length : 30'

Color : 
Light blue only

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #bohemianstyle #bohostyle #dress #vscocam #fashion  #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion #slitdress #muslimahfashion #zara #zarainspired
KENDALL DENIM CULLOTES Retail price : rm 69 excluded postage Jeans / free size / got pocket / fully getah S-M Waist : can stretch until 35' Hips : 44' Length : 30' Color : Light blue only #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #bohemianstyle  #bohostyle  #dress  #vscocam  #fashion  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion  #slitdress  #muslimahfashion  #zara  #zarainspired 
INNER SNOWCAP (TANPA LUBANG)
Pelbagai pilihan Combo Super Duper Jimat utk korang pilih sempena Promo Combo Merdeka Raya 😘
.
Combo A
5 Helai RM35 + FREE POSTAGE
-----------------------------------------------------
.
Combo B
10 pcs inner ONLY RM50 + FREE POSTAGE (JIMAT RM28 !!!)
-----------------------------------------------------
.
Combo C
Pembelian berjumlah RM50 (campur tudung + inner) + FREE POSTAGE
-----------------------------------------------------
.
Normal price utk Innersnowcap (Tanpa Lubang) RM7 /sehelai TAPI dgn combo super duper jimat ni korang dapat jimattttt banyakkkk 😊😊😊
.
Boleh cuci2 mata dkt wall kami..korang boleh whatsapp kami 013 6133 696 atau DM kami terus 😊
.
*Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan
.
*Tertakluk pada terma&syarat
.
#PromosiComboMerdekaRayaHanaScarf #HanaaScarf #TudungCantikTerletak #BawalChiffon #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #InnerCantikMelekap #InnerSnowcap #InnerSnowcapMurah #InnerWarda #InnerWardaMurah #InnerFullCover #InnerCover #InnerTudung #InnerShawl #InnerScarf #AnakTudung #InnerSnowcapBorong #InnerSnowcapLycra #InnerSnowcapCottonLycra #hijabista #hijabister
INNER SNOWCAP (TANPA LUBANG) Pelbagai pilihan Combo Super Duper Jimat utk korang pilih sempena Promo Combo Merdeka Raya 😘 . Combo A 5 Helai RM35 + FREE POSTAGE ----------------------------------------------------- . Combo B 10 pcs inner ONLY RM50 + FREE POSTAGE (JIMAT RM28 !!!) ----------------------------------------------------- . Combo C Pembelian berjumlah RM50 (campur tudung + inner) + FREE POSTAGE ----------------------------------------------------- . Normal price utk Innersnowcap (Tanpa Lubang) RM7 /sehelai TAPI dgn combo super duper jimat ni korang dapat jimattttt banyakkkk 😊😊😊 . Boleh cuci2 mata dkt wall kami..korang boleh whatsapp kami 013 6133 696 atau DM kami terus 😊 . *Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan . *Tertakluk pada terma&syarat . #PromosiComboMerdekaRayaHanaScarf  #HanaaScarf  #TudungCantikTerletak  #BawalChiffon  #BawalChiffonMurah  #BawalChiffonVoile  #InnerCantikMelekap  #InnerSnowcap  #InnerSnowcapMurah  #InnerWarda  #InnerWardaMurah  #InnerFullCover  #InnerCover  #InnerTudung  #InnerShawl  #InnerScarf  #AnakTudung  #InnerSnowcapBorong  #InnerSnowcapLycra  #InnerSnowcapCottonLycra  #hijabista  #hijabister 
Inner snowcap hampir sold out!!! Ada warna2 yg dah sold out pun 😱😱😱
.
Tapi jangan risau, kami on the way restock inner snowcap batch baru..Siapa yg nk memborong boleh buat pre order & pakej borong pre order kami memang berbaloi 😎😎
.
.
p/s : Alhamdulillah..terima kasih pada yg membeli retail & jgk yg memborong..terima kasih pada yg repeat order inner snowcap dgn kami 😙😙
.
#HanaaScarf #TudungCantikTerletak #BawalChiffon #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #InnerCantikMelekap #InnerSnowcap #InnerSnowcapMurah #InnerWarda #InnerWardaMurah #InnerFullCover #InnerCover #InnerTudung #InnerShawl #InnerScarf #AnakTudung #InnerSnowcapBorong #InnerSnowcapLycra #InnerSnowcapCottonLycra #hijabista #hijabister
Inner snowcap hampir sold out!!! Ada warna2 yg dah sold out pun 😱😱😱 . Tapi jangan risau, kami on the way restock inner snowcap batch baru..Siapa yg nk memborong boleh buat pre order & pakej borong pre order kami memang berbaloi 😎😎 . . p/s : Alhamdulillah..terima kasih pada yg membeli retail & jgk yg memborong..terima kasih pada yg repeat order inner snowcap dgn kami 😙😙 . #HanaaScarf  #TudungCantikTerletak  #BawalChiffon  #BawalChiffonMurah  #BawalChiffonVoile  #InnerCantikMelekap  #InnerSnowcap  #InnerSnowcapMurah  #InnerWarda  #InnerWardaMurah  #InnerFullCover  #InnerCover  #InnerTudung  #InnerShawl  #InnerScarf  #AnakTudung  #InnerSnowcapBorong  #InnerSnowcapLycra  #InnerSnowcapCottonLycra  #hijabista  #hijabister 
Hai and assalamualaikum DzIyladies. Its been so long we take a break from selling again kan hehe

Iya and Dzul is still here okay. We still on this instagram and cekedoit who is keep following and respon to our ig. 
We actually working so hard right now for new stocks. So keep waiting okay. 
Banyak new item okay on this Oct! So what we have issss : 👗
👖
⌚

Oh for lovely DzIyladies.. kita ada free gift untuk follower yang always positive on our ig okay

1-always like our photo
2-view our story
3-comment on our photo
4-dming us (option)

Kita akan umumkan siapa yang bertuah itu 3 person yaaa 😘😘 .

P/s : im wearing on of our collections 😘
.
.

#thedziyshop #thedziyfeedback #dziyladies  #bobelltop #ineztop #naddykurung #feytop #blouse #blousemurah #blousecantik #salomatop #bellsleevetop #muslimahfashion #muslimahblouse #basictop #freepostage #muslimahfashion #hijabister #hijabisterfashion #abayamalaysia #abayamurah #abayalace #abayafreepostage #abayaneelofa  #longabaya #longcardigan #longcardiganmurah
Hai and assalamualaikum DzIyladies. Its been so long we take a break from selling again kan hehe Iya and Dzul is still here okay. We still on this instagram and cekedoit who is keep following and respon to our ig. We actually working so hard right now for new stocks. So keep waiting okay. Banyak new item okay on this Oct! So what we have issss : 👗 👖 ⌚ Oh for lovely DzIyladies.. kita ada free gift untuk follower yang always positive on our ig okay 1-always like our photo 2-view our story 3-comment on our photo 4-dming us (option) Kita akan umumkan siapa yang bertuah itu 3 person yaaa 😘😘 . P/s : im wearing on of our collections 😘 . . #thedziyshop  #thedziyfeedback  #dziyladies  #bobelltop  #ineztop  #naddykurung  #feytop  #blouse  #blousemurah  #blousecantik  #salomatop  #bellsleevetop  #muslimahfashion  #muslimahblouse  #basictop  #freepostage  #muslimahfashion  #hijabister  #hijabisterfashion  #abayamalaysia  #abayamurah  #abayalace  #abayafreepostage  #abayaneelofa  #longabaya  #longcardigan  #longcardiganmurah 
The details

CLARA 
Retail price : Rm 59 excluded postage 
Free size / Cotton 
Shoulder : 16'
Bust : 38'
Sleeves : 21'
Top length : 22.5'

Color :
Brown only

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #bohemianstyle #bohostyle #dress #vscocam #fashion  #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion #slitdress #muslimahfashion #zara #zarainspired
The details CLARA Retail price : Rm 59 excluded postage Free size / Cotton Shoulder : 16' Bust : 38' Sleeves : 21' Top length : 22.5' Color : Brown only #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #bohemianstyle  #bohostyle  #dress  #vscocam  #fashion  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion  #slitdress  #muslimahfashion  #zara  #zarainspired 
PALAZZO CREPE EXCLUSIVE by IYLIAMALEK

COMBO PRICE (INC POST)
3 PCS - RM 100 (can mix with Adeeva and Insyirah)
*****************************************
Material : Moss Crepe
Size : Free size ( S - L )
Colors : 10 colors

Have pockets for both side.

Sis Ilya - 0192463225

Sis Ilya - 0192463225

Sis Ilya - 0192463225

#palazzo #palazzomurah #merdekasale #palazzobest 
#agentIM
#KAJANG
#bangi
#mosscrepe
#UIAM
#UITM 
#hijabister
Pernah dengar empat sekawan?
Eh ni bukan empat sekawan rempah masakan tu tau.

Tapinyaaa empat sekawan ni orang ramai tak suka. Kalau ada mesti nak buangggg jauh-jauh! .
..
. ◼Tahilalat
. ◼Kutil
. ◼Ketuat
. ◼Biji kolestrol
.
.

Haaaa inilah empat sekawan yang kakhana maksudkan. Seriously kalau ada rasa down. Tambah lagi kat mukaaa
.

Tapiii lepas kakhana pakai LOTUS MOLE CREAM NI, alhamdulillah heppi yakmat! 
Tak sangka sungguh berjaya jugak hapuskan tahilalat yang bertapa kat muka

1.💋Tanpa kos yang mahal
2.💋Takde operation bagai
3.💋Takde kesan sampingan
4.💋Yang paling penting berkesan 
5.💋Nampak lagi muda hiksss
.

Best sangat! Highly recommend sebab kakhana sendiri dah cuba. Eh, nak buang 4 sekawan jugak? Bolehhh. Whatsapp kakhana 0108002040 .
.

#lotusmolecream #buangtahilalat #buangbijikolestrol #buangketuat #buangkutil #awetmuda #organik #viral #tular #moleremoval #wartremoval #skintag #arganoil #hijabister
Pernah dengar empat sekawan? Eh ni bukan empat sekawan rempah masakan tu tau. Tapinyaaa empat sekawan ni orang ramai tak suka. Kalau ada mesti nak buangggg jauh-jauh! . .. . ◼Tahilalat . ◼Kutil . ◼Ketuat . ◼Biji kolestrol . . Haaaa inilah empat sekawan yang kakhana maksudkan. Seriously kalau ada rasa down. Tambah lagi kat mukaaa . Tapiii lepas kakhana pakai LOTUS MOLE CREAM NI, alhamdulillah heppi yakmat! Tak sangka sungguh berjaya jugak hapuskan tahilalat yang bertapa kat muka 1.💋Tanpa kos yang mahal 2.💋Takde operation bagai 3.💋Takde kesan sampingan 4.💋Yang paling penting berkesan 5.💋Nampak lagi muda hiksss . Best sangat! Highly recommend sebab kakhana sendiri dah cuba. Eh, nak buang 4 sekawan jugak? Bolehhh. Whatsapp kakhana 0108002040 . . #lotusmolecream  #buangtahilalat  #buangbijikolestrol  #buangketuat  #buangkutil  #awetmuda  #organik  #viral  #tular  #moleremoval  #wartremoval  #skintag  #arganoil  #hijabister 
MERDEKA SALE
. ⚠ONLY FOR 
1)Stripe Embroided
2)Zara Embroided
3)Pleated Top

Gambar yg ada MERDEKA SALE tag sahaja 😊

2pcs- RM100
exclude postage

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #bohemianstyle #bohostyle #dress #vscocam  #fashion #wildlife #splittopmurah  #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion #pleatedtop
[[NAK TAMPIL GLAMOUR DI HARI RAYA?]]
.
⚠Tudung anda tidak "wow" dari tetamu beraya?
⚠Baju raya lagi mengerlip dari tudung?
⚠Ingin nampak cun seperti Neelofa?
.
Ramai yg mempunyai masalah tudung tidak terserlah cantik tetapi tidak tahu tudung apa yg meletop😞
.
Seperti kawan saya, baju raya dah lain dari yg lain namun kecewa dengan tudung yg dipakai TAPI selepas memakai tudung dari brand ni baru dia tampil glamour di hari raya😱😱😱
.
Iaitu.........
.
TUDUNG AMALHIJAB🎉
.
Dengan tudung keluaran Amalhijab anda akan dapat:
.
.
🔥Tampak glamour di hari raya kerana design tudung yg lain dari yg lain
.
.
🔥Beraya sampai ke malam kerana tudung yg tetap terletak cantik
.
.
🔥"Selfie" raya seberapa banyak yg mungkin kerana anda yg paling menyerlah dalam gambar
.
.
Berminat?????
.
Jika berminat jom whatsapp sekaranggg 0139768246 dan taip "SAYA NAK GLAMOUR DI HARI RAYA"
.
HADIAH MISTERI MENANTI 10 PEMBELI TERAWAL📣

#tudungmurah #amalhijab #tudungraya #hijabista #hijabterkini #tudungterkini #kelantan #malaysia #barangmurah #trustedseller #sayajualsayapakai #dropship #theamalhijabster #tudungbawal #instantbawal #intantshawl #shawl #hijabkelantan #tudungmurah #kotabharu #makeup #instantdoubleloop #tudunginstant #viral #tudungviral #hijabister #bawalchiffon #bawaldiamond #squarescarf
[[NAK TAMPIL GLAMOUR DI HARI RAYA?]] . ⚠Tudung anda tidak "wow" dari tetamu beraya? ⚠Baju raya lagi mengerlip dari tudung? ⚠Ingin nampak cun seperti Neelofa? . Ramai yg mempunyai masalah tudung tidak terserlah cantik tetapi tidak tahu tudung apa yg meletop😞 . Seperti kawan saya, baju raya dah lain dari yg lain namun kecewa dengan tudung yg dipakai TAPI selepas memakai tudung dari brand ni baru dia tampil glamour di hari raya😱😱😱 . Iaitu......... . TUDUNG AMALHIJAB🎉 . Dengan tudung keluaran Amalhijab anda akan dapat: . . 🔥Tampak glamour di hari raya kerana design tudung yg lain dari yg lain . . 🔥Beraya sampai ke malam kerana tudung yg tetap terletak cantik . . 🔥"Selfie" raya seberapa banyak yg mungkin kerana anda yg paling menyerlah dalam gambar . . Berminat????? . Jika berminat jom whatsapp sekaranggg 0139768246 dan taip "SAYA NAK GLAMOUR DI HARI RAYA" . HADIAH MISTERI MENANTI 10 PEMBELI TERAWAL📣 #tudungmurah  #amalhijab  #tudungraya  #hijabista  #hijabterkini  #tudungterkini  #kelantan  #malaysia  #barangmurah  #trustedseller  #sayajualsayapakai  #dropship  #theamalhijabster  #tudungbawal  #instantbawal  #intantshawl  #shawl  #hijabkelantan  #tudungmurah  #kotabharu  #makeup  #instantdoubleloop  #tudunginstant  #viral  #tudungviral  #hijabister  #bawalchiffon  #bawaldiamond  #squarescarf 
Morning morning morning

No more
"tak ada baju nak pakai" everymorning.

We are here to solve this big problem😁

Donning our PLEATED TOP COLLECTION

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
Morning morning morning No more "tak ada baju nak pakai" everymorning. We are here to solve this big problem😁 Donning our PLEATED TOP COLLECTION #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
>>TIPS PILIH WARNA TUDUNG IKUT TONA KULIT<<
.
.
Wanita-wanita Asia mempunyai tona kulit berbeza. Mesti anda sering kali melakukan kesalahan dalam memilih warna tudung kan? Sudah pasti anda kelihatan tidak menonjol walaupun sudah digayakan dengan warna tudung yang famous, betul tak? .
Jadi, antara tips yg saya ingin kongsikan dengan anda agar anda kelihatan menonjol dengan pilihan warna tudung yg bersesuain ialah: .
.
1. Bagi yg berkulit GELAP/HITAM MANIS, pilih warna tudung ceria dan cerah seperti pink, peach, biru laut, hijau muda dan pastel.
.
.
2. Majoriti wanita Asia yg berkulit SAWO MATANG, disyorkan memilih tudung warna krim, hitam, pastel, biru tua, maroon dan ungu.
.
.
3. Berkulit PUTIH/KUNING LANGSAT dinasihatkan mengenakan tudung warna pink, merah dan biru.
.
.
4. Bagi yg berkulit PUTIH CERAH amat mudah dipadankan dengan semua warna sama ada gelap atau cerah seperti hitam, kelabu, merah, biru terang, ungu dan hijau terang. .
.
Ingin mendapatkan tudung bersesuain dengan tona kulit anda??? .
.
Jom like page FB Tudung Comey, Murah & Selesa untuk mendapatkan tips-tips tudung menarik untuk anda!

#tudungmurah #amalhijab #tudungraya #hijabista #hijabterkini #tudungterkini #kelantan #malaysia #barangmurah #trustedseller #sayajualsayapakai #dropship #theamalhijabster #tudungbawal #instantbawal #intantshawl #shawl #hijabkelantan #tudungmurah #kotabharu #makeup #instantdoubleloop #tudunginstant #viral #tudungviral #hijabister #bawalchiffon #bawaldiamond #squarescarf
>>TIPS PILIH WARNA TUDUNG IKUT TONA KULIT<< . . Wanita-wanita Asia mempunyai tona kulit berbeza. Mesti anda sering kali melakukan kesalahan dalam memilih warna tudung kan? Sudah pasti anda kelihatan tidak menonjol walaupun sudah digayakan dengan warna tudung yang famous, betul tak? . Jadi, antara tips yg saya ingin kongsikan dengan anda agar anda kelihatan menonjol dengan pilihan warna tudung yg bersesuain ialah: . . 1. Bagi yg berkulit GELAP/HITAM MANIS, pilih warna tudung ceria dan cerah seperti pink, peach, biru laut, hijau muda dan pastel. . . 2. Majoriti wanita Asia yg berkulit SAWO MATANG, disyorkan memilih tudung warna krim, hitam, pastel, biru tua, maroon dan ungu. . . 3. Berkulit PUTIH/KUNING LANGSAT dinasihatkan mengenakan tudung warna pink, merah dan biru. . . 4. Bagi yg berkulit PUTIH CERAH amat mudah dipadankan dengan semua warna sama ada gelap atau cerah seperti hitam, kelabu, merah, biru terang, ungu dan hijau terang. . . Ingin mendapatkan tudung bersesuain dengan tona kulit anda??? . . Jom like page FB Tudung Comey, Murah & Selesa untuk mendapatkan tips-tips tudung menarik untuk anda! #tudungmurah  #amalhijab  #tudungraya  #hijabista  #hijabterkini  #tudungterkini  #kelantan  #malaysia  #barangmurah  #trustedseller  #sayajualsayapakai  #dropship  #theamalhijabster  #tudungbawal  #instantbawal  #intantshawl  #shawl  #hijabkelantan  #tudungmurah  #kotabharu  #makeup  #instantdoubleloop  #tudunginstant  #viral  #tudungviral  #hijabister  #bawalchiffon  #bawaldiamond  #squarescarf 
You gonna love this top.Trust me 😊
.

RUBY TOP 
Retail price :  rm 59 excluded postage 
Free size / cotton 
Shoulder : 14-15' 
Bust : 37'
Sleeves : 20'
Top length : 29'

Color :
Striped blue black

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
You gonna love this top.Trust me 😊 . RUBY TOP Retail price : rm 59 excluded postage Free size / cotton Shoulder : 14-15' Bust : 37' Sleeves : 20' Top length : 29' Color : Striped blue black #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
INNER SNOWCAP (TANPA LUBANG)
Pelbagai pilihan Combo Super Duper Jimat utk korang pilih sempena Promo Combo Merdeka Raya 😘
.
Combo A
5 Helai RM35 + FREE POSTAGE
-----------------------------------------------------
.
Combo B
10 pcs inner ONLY RM50 + FREE POSTAGE (JIMAT RM28 !!!)
-----------------------------------------------------
.
Combo C
Pembelian berjumlah RM50 (campur tudung + inner) + FREE POSTAGE
-----------------------------------------------------
.
Normal price utk Innersnowcap (Tanpa Lubang) RM7 /sehelai TAPI dgn combo super duper jimat ni korang dapat jimattttt banyakkkk 😊😊😊
.
Boleh cuci2 mata dkt wall kami..korang boleh whatsapp kami 013 6133 696 atau DM kami terus 😊
.
*Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan
.
*Tertakluk pada terma&syarat
.
#PromosiComboMerdekaRayaHanaScarf #HanaaScarf #TudungCantikTerletak #BawalChiffon #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #InnerCantikMelekap #InnerSnowcap #InnerSnowcapMurah #InnerWarda #InnerWardaMurah #InnerFullCover #InnerCover #InnerTudung #InnerShawl #InnerScarf #AnakTudung #InnerSnowcapBorong #InnerSnowcapLycra #InnerSnowcapCottonLycra #hijabista #hijabister
INNER SNOWCAP (TANPA LUBANG) Pelbagai pilihan Combo Super Duper Jimat utk korang pilih sempena Promo Combo Merdeka Raya 😘 . Combo A 5 Helai RM35 + FREE POSTAGE ----------------------------------------------------- . Combo B 10 pcs inner ONLY RM50 + FREE POSTAGE (JIMAT RM28 !!!) ----------------------------------------------------- . Combo C Pembelian berjumlah RM50 (campur tudung + inner) + FREE POSTAGE ----------------------------------------------------- . Normal price utk Innersnowcap (Tanpa Lubang) RM7 /sehelai TAPI dgn combo super duper jimat ni korang dapat jimattttt banyakkkk 😊😊😊 . Boleh cuci2 mata dkt wall kami..korang boleh whatsapp kami 013 6133 696 atau DM kami terus 😊 . *Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan . *Tertakluk pada terma&syarat . #PromosiComboMerdekaRayaHanaScarf  #HanaaScarf  #TudungCantikTerletak  #BawalChiffon  #BawalChiffonMurah  #BawalChiffonVoile  #InnerCantikMelekap  #InnerSnowcap  #InnerSnowcapMurah  #InnerWarda  #InnerWardaMurah  #InnerFullCover  #InnerCover  #InnerTudung  #InnerShawl  #InnerScarf  #AnakTudung  #InnerSnowcapBorong  #InnerSnowcapLycra  #InnerSnowcapCottonLycra  #hijabista  #hijabister 
POCKET TOP 
Retail price :RM 59 excluded postage 
Free size / rough linen 
Shoulder : 
Bust : 
Sleeves : 
Top length : 
Color :
Black , white , green , Marron , brown

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #bohemianstyle #bohostyle #dress #vscocam #fashion  #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion #slitdress #muslimahfashion #zara #zarainspired
POCKET TOP Retail price :RM 59 excluded postage Free size / rough linen Shoulder : Bust : Sleeves : Top length : Color : Black , white , green , Marron , brown #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #bohemianstyle  #bohostyle  #dress  #vscocam  #fashion  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion  #slitdress  #muslimahfashion  #zara  #zarainspired 
She slay

POCKET TOP 
Retail price :RM 59 excluded postage 
Free size / rough linen 
Shoulder : 
Bust : 
Sleeves : 
Top length : 
Color :
Black , white , green , Marron , brown

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #bohemianstyle #bohostyle #dress #vscocam #fashion  #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion #slitdress #muslimahfashion #zara #zarainspired
She slay POCKET TOP Retail price :RM 59 excluded postage Free size / rough linen Shoulder : Bust : Sleeves : Top length : Color : Black , white , green , Marron , brown #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #bohemianstyle  #bohostyle  #dress  #vscocam  #fashion  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion  #slitdress  #muslimahfashion  #zara  #zarainspired 
Pelbagai pilihan Combo Super Duper Jimat utk korang pilih sempena Promo Combo Merdeka Raya 😘
.
Combo A
5 Helai RM35 + FREE POSTAGE
-----------------------------------------------------
.
Combo B
10 pcs inner ONLY RM50 + FREE POSTAGE (JIMAT RM28 !!!)
-----------------------------------------------------
.
Combo C
Pembelian berjumlah RM50 (campur tudung + inner) + FREE POSTAGE
-----------------------------------------------------
.
Normal price utk Innersnowcap (Tanpa Lubang) RM7 /sehelai TAPI dgn combo super duper jimat ni korang dapat jimattttt banyakkkk 😊😊😊
.
Boleh cuci2 mata dkt wall kami..korang boleh whatsapp kami 013 6133 696 atau DM kami terus 😊
.
.
*Tertakluk pada terma&syarat
.
#PromosiComboMerdekaRayaHanaScarf #HanaaScarf #TudungCantikTerletak #BawalChiffon #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #InnerCantikMelekap #InnerSnowcap #InnerSnowcapMurah #InnerWarda #InnerWardaMurah #InnerFullCover #InnerCover #InnerTudung #InnerShawl #InnerScarf #AnakTudung #InnerSnowcapBorong #InnerSnowcapLycra #InnerSnowcapCottonLycra #hijabista #hijabister
Pelbagai pilihan Combo Super Duper Jimat utk korang pilih sempena Promo Combo Merdeka Raya 😘 . Combo A 5 Helai RM35 + FREE POSTAGE ----------------------------------------------------- . Combo B 10 pcs inner ONLY RM50 + FREE POSTAGE (JIMAT RM28 !!!) ----------------------------------------------------- . Combo C Pembelian berjumlah RM50 (campur tudung + inner) + FREE POSTAGE ----------------------------------------------------- . Normal price utk Innersnowcap (Tanpa Lubang) RM7 /sehelai TAPI dgn combo super duper jimat ni korang dapat jimattttt banyakkkk 😊😊😊 . Boleh cuci2 mata dkt wall kami..korang boleh whatsapp kami 013 6133 696 atau DM kami terus 😊 . . *Tertakluk pada terma&syarat . #PromosiComboMerdekaRayaHanaScarf  #HanaaScarf  #TudungCantikTerletak  #BawalChiffon  #BawalChiffonMurah  #BawalChiffonVoile  #InnerCantikMelekap  #InnerSnowcap  #InnerSnowcapMurah  #InnerWarda  #InnerWardaMurah  #InnerFullCover  #InnerCover  #InnerTudung  #InnerShawl  #InnerScarf  #AnakTudung  #InnerSnowcapBorong  #InnerSnowcapLycra  #InnerSnowcapCottonLycra  #hijabista  #hijabister 
CLARA TOP

CLARA 
Retail price : Rm 59 excluded postage 
Free size / Cotton 
Shoulder : 16'
Bust : 38'
Sleeves : 21'
Top length : 22.5'

Color :
Brown only

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #bohemianstyle #bohostyle #dress #vscocam #fashion  #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion #muslimahfashion #zara #zarainspired
Assalamualaikum dearies 
Hani nak memperkenalkan hijab yang selesa, exclusive dan berkualiti untuk wanita-wanita cantik

Stay Tuned untuk details dan pilihan colour yang gorgeous.

Untuk pilihan model di picture,

Raudhah Daisy with Crystal Crown 👑 
Tapi, kita ada byk variant untuk model Daisy ni....nak tahu apa? Kita update untuk next post k dearies? 
Tunggu....... #raudhahmy #raudhahjb #tudung #tudungmurah #sayajual #cantik #hijab #hijabister #muslimahfashion #bridalwear #bride #johorweddingphotographer #johorean
Assalamualaikum dearies Hani nak memperkenalkan hijab yang selesa, exclusive dan berkualiti untuk wanita-wanita cantik Stay Tuned untuk details dan pilihan colour yang gorgeous. Untuk pilihan model di picture, Raudhah Daisy with Crystal Crown 👑 Tapi, kita ada byk variant untuk model Daisy ni....nak tahu apa? Kita update untuk next post k dearies? Tunggu....... #raudhahmy  #raudhahjb  #tudung  #tudungmurah  #sayajual  #cantik  #hijab  #hijabister  #muslimahfashion  #bridalwear  #bride  #johorweddingphotographer  #johorean 
Rose Top in white

Red.
White.
Yellow.
Blue black.
Black.

Rm 69 excluded postage 
Free size 
Shoulder : 15'
Bust : 38'
Sleeves : 21'
Top length : 24

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
Rose Top in white Red. White. Yellow. Blue black. Black. Rm 69 excluded postage Free size Shoulder : 15' Bust : 38' Sleeves : 21' Top length : 24 #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
Restock best seller ‼️ .

Aurora blouse .

Material : premium  glitter cotton linen .

Size :  Free size (big cutting) .

Hurry! While stock last .

For walk in, visit us at Kilang Bateri (12PM - 12 AM) .

For online purchase, whatsapp 017-7833565 . *colour might be slightly different due to lighting* .

#bazaarpaknil #sayajual  #closetmanis #lefestour #muslimahwear #kilangbateri #johorean #jdt #singaporean #johor  #bangsajohor  #eventjb #eventjohor #malaysiaevent  #sabah #sarawak #pantaitimur #kelantan #terengganu #casualwear #stylo #officewear #officewearmurah #officewearmalaysia #singapore #brunei #hijabister #blouse #blousecantik  #muslimahstylo
Restock best seller ‼️ . Aurora blouse . Material : premium glitter cotton linen . Size : Free size (big cutting) . Hurry! While stock last . For walk in, visit us at Kilang Bateri (12PM - 12 AM) . For online purchase, whatsapp 017-7833565 . *colour might be slightly different due to lighting* . #bazaarpaknil  #sayajual  #closetmanis  #lefestour  #muslimahwear  #kilangbateri  #johorean  #jdt  #singaporean  #johor  #bangsajohor  #eventjb  #eventjohor  #malaysiaevent  #sabah  #sarawak  #pantaitimur  #kelantan  #terengganu  #casualwear  #stylo  #officewear  #officewearmurah  #officewearmalaysia  #singapore  #brunei  #hijabister  #blouse  #blousecantik  #muslimahstylo 
Senrose  peplum : RM 130 
postage to wm RM 7 / EM RM 11 .
.

Size : S/M 
Material :
Stretchable cotton 
Back  zipper 
Zipper at sleeve 
Measurement 
BAHU 14.5 
DADA 34-38 
LABUH BAJU 28 inch 
LABUH TANGAN 22 inch 
Armhole ; 18 inch 
Kain 
LABUH KAIN 40 inch 
PINGGANG 27-32 inch 
Punggung 32-40  inch 
Available colour 
Mustard 
Dusty pink 
Turqoise 
Black 
Navy 
Emerald 
Dark red

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
Senrose peplum : RM 130 postage to wm RM 7 / EM RM 11 . . Size : S/M Material : Stretchable cotton Back zipper Zipper at sleeve Measurement BAHU 14.5 DADA 34-38 LABUH BAJU 28 inch LABUH TANGAN 22 inch Armhole ; 18 inch Kain LABUH KAIN 40 inch PINGGANG 27-32 inch Punggung 32-40 inch Available colour Mustard Dusty pink Turqoise Black Navy Emerald Dark red #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
Senrose  peplum : RM 130 
postage to wm RM 7 / EM RM 11 .
.

Size : S/M 
Material :
Stretchable cotton 
Back  zipper 
Zipper at sleeve 
Measurement 
BAHU 14.5 
DADA 34-38 
LABUH BAJU 28 inch 
LABUH TANGAN 22 inch 
Armhole ; 18 inch 
Kain 
LABUH KAIN 40 inch 
PINGGANG 27-32 inch 
Punggung 32-40  inch 
Available colour 
Mustard 
Dusty pink 
Turqoise 
Black 
Navy 
Emerald 
Dark red

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
Senrose peplum : RM 130 postage to wm RM 7 / EM RM 11 . . Size : S/M Material : Stretchable cotton Back zipper Zipper at sleeve Measurement BAHU 14.5 DADA 34-38 LABUH BAJU 28 inch LABUH TANGAN 22 inch Armhole ; 18 inch Kain LABUH KAIN 40 inch PINGGANG 27-32 inch Punggung 32-40 inch Available colour Mustard Dusty pink Turqoise Black Navy Emerald Dark red #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
Senrose  peplum : RM 130 
postage to wm RM 7 / EM RM 11 .
.

Size : S/M 
Material :
Stretchable cotton 
Back  zipper 
Zipper at sleeve 
Measurement 
BAHU 14.5 
DADA 34-38 
LABUH BAJU 28 inch 
LABUH TANGAN 22 inch 
Armhole ; 18 inch 
Kain 
LABUH KAIN 40 inch 
PINGGANG 27-32 inch 
Punggung 32-40  inch 
Available colour 
Mustard 
Dusty pink 
Turqoise 
Black 
Navy 
Emerald 
Dark red

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
Senrose peplum : RM 130 postage to wm RM 7 / EM RM 11 . . Size : S/M Material : Stretchable cotton Back zipper Zipper at sleeve Measurement BAHU 14.5 DADA 34-38 LABUH BAJU 28 inch LABUH TANGAN 22 inch Armhole ; 18 inch Kain LABUH KAIN 40 inch PINGGANG 27-32 inch Punggung 32-40 inch Available colour Mustard Dusty pink Turqoise Black Navy Emerald Dark red #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
Senrose  peplum : RM 130 
postage to wm RM 7 / EM RM 11 .
.

Size : S/M 
Material :
Stretchable cotton 
Back  zipper 
Zipper at sleeve 
Measurement 
BAHU 14.5 
DADA 34-38 
LABUH BAJU 28 inch 
LABUH TANGAN 22 inch 
Armhole ; 18 inch 
Kain 
LABUH KAIN 40 inch 
PINGGANG 27-32 inch 
Punggung 32-40  inch 
Available colour 
Mustard 
Dusty pink 
Turqoise 
Black 
Navy 
Emerald 
Dark red

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
Senrose peplum : RM 130 postage to wm RM 7 / EM RM 11 . . Size : S/M Material : Stretchable cotton Back zipper Zipper at sleeve Measurement BAHU 14.5 DADA 34-38 LABUH BAJU 28 inch LABUH TANGAN 22 inch Armhole ; 18 inch Kain LABUH KAIN 40 inch PINGGANG 27-32 inch Punggung 32-40 inch Available colour Mustard Dusty pink Turqoise Black Navy Emerald Dark red #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
Senrose  peplum : RM 130 
postage to wm RM 7 / EM RM 11 .
.

Size : S/M 
Material :
Stretchable cotton 
Back  zipper 
Zipper at sleeve 
Measurement 
BAHU 14.5 
DADA 34-38 
LABUH BAJU 28 inch 
LABUH TANGAN 22 inch 
Armhole ; 18 inch 
Kain 
LABUH KAIN 40 inch 
PINGGANG 27-32 inch 
Punggung 32-40  inch 
Available colour 
Mustard 
Dusty pink 
Turqoise 
Black 
Navy 
Emerald 
Dark red

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
Senrose peplum : RM 130 postage to wm RM 7 / EM RM 11 . . Size : S/M Material : Stretchable cotton Back zipper Zipper at sleeve Measurement BAHU 14.5 DADA 34-38 LABUH BAJU 28 inch LABUH TANGAN 22 inch Armhole ; 18 inch Kain LABUH KAIN 40 inch PINGGANG 27-32 inch Punggung 32-40 inch Available colour Mustard Dusty pink Turqoise Black Navy Emerald Dark red #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
Senrose  peplum : RM 130 
postage to wm RM 7 / EM RM 11 .
.

Size : S/M 
Material :
Stretchable cotton 
Back  zipper 
Zipper at sleeve 
Measurement 
BAHU 14.5 
DADA 34-38 
LABUH BAJU 28 inch 
LABUH TANGAN 22 inch 
Armhole ; 18 inch 
Kain 
LABUH KAIN 40 inch 
PINGGANG 27-32 inch 
Punggung 32-40  inch 
Available colour 
Mustard 
Dusty pink 
Turqoise 
Black 
Navy 
Emerald 
Dark red

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
Senrose peplum : RM 130 postage to wm RM 7 / EM RM 11 . . Size : S/M Material : Stretchable cotton Back zipper Zipper at sleeve Measurement BAHU 14.5 DADA 34-38 LABUH BAJU 28 inch LABUH TANGAN 22 inch Armhole ; 18 inch Kain LABUH KAIN 40 inch PINGGANG 27-32 inch Punggung 32-40 inch Available colour Mustard Dusty pink Turqoise Black Navy Emerald Dark red #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
Pelbagai pilihan Combo Super Duper Jimat utk korang pilih sempena Promo Combo Merdeka Raya 😘
.
Combo A
5 Helai RM35 + FREE POSTAGE
-----------------------------------------------------
.
Combo B
10 pcs inner ONLY RM50 + FREE POSTAGE (JIMAT RM28 !!!)
-----------------------------------------------------
.
Combo C
Pembelian berjumlah RM50 (campur tudung + inner) + FREE POSTAGE
-----------------------------------------------------
.
Normal price utk Innersnowcap (Tanpa Lubang) RM7 /sehelai TAPI dgn combo super duper jimat ni korang dapat jimattttt banyakkkk 😊😊😊
.
Boleh cuci2 mata dkt wall kami..korang boleh whatsapp kami 013 6133 696 atau DM kami terus 😊
.
.
*Tertakluk pada terma&syarat
.
#PromosiComboMerdekaRayaHanaScarf #HanaaScarf #TudungCantikTerletak #BawalChiffon #BawalChiffonMurah #BawalChiffonVoile #InnerCantikMelekap #InnerSnowcap #InnerSnowcapMurah #InnerWarda #InnerWardaMurah #InnerFullCover #InnerCover #InnerTudung #InnerShawl #InnerScarf #AnakTudung #InnerSnowcapBorong #InnerSnowcapLycra #InnerSnowcapCottonLycra #hijabista #hijabister
Pelbagai pilihan Combo Super Duper Jimat utk korang pilih sempena Promo Combo Merdeka Raya 😘 . Combo A 5 Helai RM35 + FREE POSTAGE ----------------------------------------------------- . Combo B 10 pcs inner ONLY RM50 + FREE POSTAGE (JIMAT RM28 !!!) ----------------------------------------------------- . Combo C Pembelian berjumlah RM50 (campur tudung + inner) + FREE POSTAGE ----------------------------------------------------- . Normal price utk Innersnowcap (Tanpa Lubang) RM7 /sehelai TAPI dgn combo super duper jimat ni korang dapat jimattttt banyakkkk 😊😊😊 . Boleh cuci2 mata dkt wall kami..korang boleh whatsapp kami 013 6133 696 atau DM kami terus 😊 . . *Tertakluk pada terma&syarat . #PromosiComboMerdekaRayaHanaScarf  #HanaaScarf  #TudungCantikTerletak  #BawalChiffon  #BawalChiffonMurah  #BawalChiffonVoile  #InnerCantikMelekap  #InnerSnowcap  #InnerSnowcapMurah  #InnerWarda  #InnerWardaMurah  #InnerFullCover  #InnerCover  #InnerTudung  #InnerShawl  #InnerScarf  #AnakTudung  #InnerSnowcapBorong  #InnerSnowcapLycra  #InnerSnowcapCottonLycra  #hijabista  #hijabister 
KENDALL DENIM CULLOTES 
Retail price : rm 69 excluded postage 
Jeans / free size / got pocket / fully getah 
S-M 
Waist : can stretch until 35'
Hips : 44'
Length : 30'

Color : 
Light blue only

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #bohemianstyle #bohostyle #dress #vscocam #fashion  #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion #slitdress #muslimahfashion #zara #zarainspired
KENDALL DENIM CULLOTES Retail price : rm 69 excluded postage Jeans / free size / got pocket / fully getah S-M Waist : can stretch until 35' Hips : 44' Length : 30' Color : Light blue only #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #bohemianstyle  #bohostyle  #dress  #vscocam  #fashion  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion  #slitdress  #muslimahfashion  #zara  #zarainspired 
KENDALL DENIM CULLOTES 
Retail price : rm 69 excluded postage 
Jeans / free size / got pocket / fully getah 
S-M 
Waist : can stretch until 35'
Hips : 44'
Length : 30'

Color : 
Light blue only

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #bohemianstyle #bohostyle #dress #vscocam #fashion  #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion #slitdress #muslimahfashion #zara #zarainspired
KENDALL DENIM CULLOTES Retail price : rm 69 excluded postage Jeans / free size / got pocket / fully getah S-M Waist : can stretch until 35' Hips : 44' Length : 30' Color : Light blue only #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #bohemianstyle  #bohostyle  #dress  #vscocam  #fashion  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion  #slitdress  #muslimahfashion  #zara  #zarainspired 
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols:

www.facebook.com/bugsnco/

Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift:

https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF

Whatsapp +60173202088
IG: @bugsnco

Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉

Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15
(Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition)
‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking.

#bugsnco #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsrm10 #vintagepantsmalaysia #vintagepantsbox #vintagepantsborong #vintagepantslover #vintagepantspreloved #uniqlo #uniqlomurah #uniqlopants #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #jualmurah #cottonon #cottononpants #boyfriendjeans #plussize #sisjualmurmur #hijabista #hijabister #hijabistermalaysia #uitmshahalam #vintagepantscantik #vintagepantsshahalam #vintagepantshighgrade #vintagepantspioneer #vintagepantscuncun
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols: www.facebook.com/bugsnco/ Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift: https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF Whatsapp +60173202088 IG: @bugsnco Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉 Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15 (Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition) ‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking. #bugsnco  #vintagepants  #vintagepantsmurah  #vintagepantsrm10  #vintagepantsmalaysia  #vintagepantsbox  #vintagepantsborong  #vintagepantslover  #vintagepantspreloved  #uniqlo  #uniqlomurah  #uniqlopants  #sayajualmurah  #sayajual  #bazaarpaknil  #jualmurah  #cottonon  #cottononpants  #boyfriendjeans  #plussize  #sisjualmurmur  #hijabista  #hijabister  #hijabistermalaysia  #uitmshahalam  #vintagepantscantik  #vintagepantsshahalam  #vintagepantshighgrade  #vintagepantspioneer  #vintagepantscuncun 
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols:

www.facebook.com/bugsnco/

Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift:

https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF

Whatsapp +60173202088
IG: @bugsnco

Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉

Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15
(Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition)
‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking.

#bugsnco #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsrm10 #vintagepantsmalaysia #vintagepantsbox #vintagepantsborong #vintagepantslover #vintagepantspreloved #uniqlo #uniqlomurah #uniqlopants #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #jualmurah #cottonon #cottononpants #boyfriendjeans #plussize #sisjualmurmur #hijabista #hijabister #hijabistermalaysia #uitmshahalam #vintagepantscantik #vintagepantsshahalam #vintagepantshighgrade #vintagepantspioneer #vintagepantscuncun
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols: www.facebook.com/bugsnco/ Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift: https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF Whatsapp +60173202088 IG: @bugsnco Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉 Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15 (Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition) ‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking. #bugsnco  #vintagepants  #vintagepantsmurah  #vintagepantsrm10  #vintagepantsmalaysia  #vintagepantsbox  #vintagepantsborong  #vintagepantslover  #vintagepantspreloved  #uniqlo  #uniqlomurah  #uniqlopants  #sayajualmurah  #sayajual  #bazaarpaknil  #jualmurah  #cottonon  #cottononpants  #boyfriendjeans  #plussize  #sisjualmurmur  #hijabista  #hijabister  #hijabistermalaysia  #uitmshahalam  #vintagepantscantik  #vintagepantsshahalam  #vintagepantshighgrade  #vintagepantspioneer  #vintagepantscuncun 
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols:

www.facebook.com/bugsnco/

Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift:

https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF

Whatsapp +60173202088
IG: @bugsnco

Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉

Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15
(Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition)
‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking.

#bugsnco #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsrm10 #vintagepantsmalaysia #vintagepantsbox #vintagepantsborong #vintagepantslover #vintagepantspreloved #uniqlo #uniqlomurah #uniqlopants #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #jualmurah #cottonon #cottononpants #boyfriendjeans #plussize #sisjualmurmur #hijabista #hijabister #hijabistermalaysia #uitmshahalam #vintagepantscantik #vintagepantsshahalam #vintagepantshighgrade #vintagepantspioneer #vintagepantscuncun
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols: www.facebook.com/bugsnco/ Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift: https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF Whatsapp +60173202088 IG: @bugsnco Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉 Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15 (Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition) ‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking. #bugsnco  #vintagepants  #vintagepantsmurah  #vintagepantsrm10  #vintagepantsmalaysia  #vintagepantsbox  #vintagepantsborong  #vintagepantslover  #vintagepantspreloved  #uniqlo  #uniqlomurah  #uniqlopants  #sayajualmurah  #sayajual  #bazaarpaknil  #jualmurah  #cottonon  #cottononpants  #boyfriendjeans  #plussize  #sisjualmurmur  #hijabista  #hijabister  #hijabistermalaysia  #uitmshahalam  #vintagepantscantik  #vintagepantsshahalam  #vintagepantshighgrade  #vintagepantspioneer  #vintagepantscuncun 
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols:

www.facebook.com/bugsnco/

Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift:

https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF

Whatsapp +60173202088
IG: @bugsnco

Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉

Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15
(Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition)
‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking.

#bugsnco #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsrm10 #vintagepantsmalaysia #vintagepantsbox #vintagepantsborong #vintagepantslover #vintagepantspreloved #uniqlo #uniqlomurah #uniqlopants #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #jualmurah #cottonon #cottononpants #boyfriendjeans #plussize #sisjualmurmur #hijabista #hijabister #hijabistermalaysia #uitmshahalam #vintagepantscantik #vintagepantsshahalam #vintagepantshighgrade #vintagepantspioneer #vintagepantscuncun
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols: www.facebook.com/bugsnco/ Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift: https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF Whatsapp +60173202088 IG: @bugsnco Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉 Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15 (Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition) ‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking. #bugsnco  #vintagepants  #vintagepantsmurah  #vintagepantsrm10  #vintagepantsmalaysia  #vintagepantsbox  #vintagepantsborong  #vintagepantslover  #vintagepantspreloved  #uniqlo  #uniqlomurah  #uniqlopants  #sayajualmurah  #sayajual  #bazaarpaknil  #jualmurah  #cottonon  #cottononpants  #boyfriendjeans  #plussize  #sisjualmurmur  #hijabista  #hijabister  #hijabistermalaysia  #uitmshahalam  #vintagepantscantik  #vintagepantsshahalam  #vintagepantshighgrade  #vintagepantspioneer  #vintagepantscuncun 
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols:

www.facebook.com/bugsnco/

Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift:

https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF

Whatsapp +60173202088
IG: @bugsnco

Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉

Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15
(Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition)
‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking.

#bugsnco #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsrm10 #vintagepantsmalaysia #vintagepantsbox #vintagepantsborong #vintagepantslover #vintagepantspreloved #uniqlo #uniqlomurah #uniqlopants #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #jualmurah #cottonon #cottononpants #boyfriendjeans #plussize #sisjualmurmur #hijabista #hijabister #hijabistermalaysia #uitmshahalam #vintagepantscantik #vintagepantsshahalam #vintagepantshighgrade #vintagepantspioneer #vintagepantscuncun
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols: www.facebook.com/bugsnco/ Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift: https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF Whatsapp +60173202088 IG: @bugsnco Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉 Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15 (Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition) ‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking. #bugsnco  #vintagepants  #vintagepantsmurah  #vintagepantsrm10  #vintagepantsmalaysia  #vintagepantsbox  #vintagepantsborong  #vintagepantslover  #vintagepantspreloved  #uniqlo  #uniqlomurah  #uniqlopants  #sayajualmurah  #sayajual  #bazaarpaknil  #jualmurah  #cottonon  #cottononpants  #boyfriendjeans  #plussize  #sisjualmurmur  #hijabista  #hijabister  #hijabistermalaysia  #uitmshahalam  #vintagepantscantik  #vintagepantsshahalam  #vintagepantshighgrade  #vintagepantspioneer  #vintagepantscuncun 
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols:

www.facebook.com/bugsnco/

Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift:

https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF

Whatsapp +60173202088
IG: @bugsnco

Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉

Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15
(Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition)
‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking.

#bugsnco #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsrm10 #vintagepantsmalaysia #vintagepantsbox #vintagepantsborong #vintagepantslover #vintagepantspreloved #uniqlo #uniqlomurah #uniqlopants #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #jualmurah #cottonon #cottononpants #boyfriendjeans #plussize #sisjualmurmur #hijabista #hijabister #hijabistermalaysia #uitmshahalam #vintagepantscantik #vintagepantsshahalam #vintagepantshighgrade #vintagepantspioneer #vintagepantscuncun
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols: www.facebook.com/bugsnco/ Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift: https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF Whatsapp +60173202088 IG: @bugsnco Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉 Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15 (Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition) ‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking. #bugsnco  #vintagepants  #vintagepantsmurah  #vintagepantsrm10  #vintagepantsmalaysia  #vintagepantsbox  #vintagepantsborong  #vintagepantslover  #vintagepantspreloved  #uniqlo  #uniqlomurah  #uniqlopants  #sayajualmurah  #sayajual  #bazaarpaknil  #jualmurah  #cottonon  #cottononpants  #boyfriendjeans  #plussize  #sisjualmurmur  #hijabista  #hijabister  #hijabistermalaysia  #uitmshahalam  #vintagepantscantik  #vintagepantsshahalam  #vintagepantshighgrade  #vintagepantspioneer  #vintagepantscuncun 
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols:

www.facebook.com/bugsnco/

Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift:

https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF

Whatsapp +60173202088
IG: @bugsnco

Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉

Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15
(Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition)
‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking.

#bugsnco #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsrm10 #vintagepantsmalaysia #vintagepantsbox #vintagepantsborong #vintagepantslover #vintagepantspreloved #uniqlo #uniqlomurah #uniqlopants #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #jualmurah #cottonon #cottononpants #boyfriendjeans #plussize #sisjualmurmur #hijabista #hijabister #hijabistermalaysia #uitmshahalam #vintagepantscantik #vintagepantsshahalam #vintagepantshighgrade #vintagepantspioneer #vintagepantscuncun
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols: www.facebook.com/bugsnco/ Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift: https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF Whatsapp +60173202088 IG: @bugsnco Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉 Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15 (Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition) ‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking. #bugsnco  #vintagepants  #vintagepantsmurah  #vintagepantsrm10  #vintagepantsmalaysia  #vintagepantsbox  #vintagepantsborong  #vintagepantslover  #vintagepantspreloved  #uniqlo  #uniqlomurah  #uniqlopants  #sayajualmurah  #sayajual  #bazaarpaknil  #jualmurah  #cottonon  #cottononpants  #boyfriendjeans  #plussize  #sisjualmurmur  #hijabista  #hijabister  #hijabistermalaysia  #uitmshahalam  #vintagepantscantik  #vintagepantsshahalam  #vintagepantshighgrade  #vintagepantspioneer  #vintagepantscuncun 
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols:

www.facebook.com/bugsnco/

Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift:

https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF

Whatsapp +60173202088
IG: @bugsnco

Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉

Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15
(Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition)
‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking.

#bugsnco #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsrm10 #vintagepantsmalaysia #vintagepantsbox #vintagepantsborong #vintagepantslover #vintagepantspreloved #uniqlo #uniqlomurah #uniqlopants #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #jualmurah #cottonon #cottononpants #boyfriendjeans #plussize #sisjualmurmur #hijabista #hijabister #hijabistermalaysia #uitmshahalam #vintagepantscantik #vintagepantsshahalam #vintagepantshighgrade #vintagepantspioneer #vintagepantscuncun
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols: www.facebook.com/bugsnco/ Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift: https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF Whatsapp +60173202088 IG: @bugsnco Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉 Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15 (Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition) ‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking. #bugsnco  #vintagepants  #vintagepantsmurah  #vintagepantsrm10  #vintagepantsmalaysia  #vintagepantsbox  #vintagepantsborong  #vintagepantslover  #vintagepantspreloved  #uniqlo  #uniqlomurah  #uniqlopants  #sayajualmurah  #sayajual  #bazaarpaknil  #jualmurah  #cottonon  #cottononpants  #boyfriendjeans  #plussize  #sisjualmurmur  #hijabista  #hijabister  #hijabistermalaysia  #uitmshahalam  #vintagepantscantik  #vintagepantsshahalam  #vintagepantshighgrade  #vintagepantspioneer  #vintagepantscuncun 
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols:

www.facebook.com/bugsnco/

Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift:

https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF

Whatsapp +60173202088
IG: @bugsnco

Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉

Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15
(Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition)
‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking.

#bugsnco #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsrm10 #vintagepantsmalaysia #vintagepantsbox #vintagepantsborong #vintagepantslover #vintagepantspreloved #uniqlo #uniqlomurah #uniqlopants #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #jualmurah #cottonon #cottononpants #boyfriendjeans #plussize #sisjualmurmur #hijabista #hijabister #hijabistermalaysia #uitmshahalam #vintagepantscantik #vintagepantsshahalam #vintagepantshighgrade #vintagepantspioneer #vintagepantscuncun
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols: www.facebook.com/bugsnco/ Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift: https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF Whatsapp +60173202088 IG: @bugsnco Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉 Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15 (Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition) ‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking. #bugsnco  #vintagepants  #vintagepantsmurah  #vintagepantsrm10  #vintagepantsmalaysia  #vintagepantsbox  #vintagepantsborong  #vintagepantslover  #vintagepantspreloved  #uniqlo  #uniqlomurah  #uniqlopants  #sayajualmurah  #sayajual  #bazaarpaknil  #jualmurah  #cottonon  #cottononpants  #boyfriendjeans  #plussize  #sisjualmurmur  #hijabista  #hijabister  #hijabistermalaysia  #uitmshahalam  #vintagepantscantik  #vintagepantsshahalam  #vintagepantshighgrade  #vintagepantspioneer  #vintagepantscuncun 
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols:

www.facebook.com/bugsnco/

Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift:

https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF

Whatsapp +60173202088
IG: @bugsnco

Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉

Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15
(Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition)
‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking.

#bugsnco #vintagepants #vintagepantsmurah #vintagepantsrm10 #vintagepantsmalaysia #vintagepantsbox #vintagepantsborong #vintagepantslover #vintagepantspreloved #uniqlo #uniqlomurah #uniqlopants #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #jualmurah #cottonon #cottononpants #boyfriendjeans #plussize #sisjualmurmur #hijabista #hijabister #hijabistermalaysia #uitmshahalam #vintagepantscantik #vintagepantsshahalam #vintagepantshighgrade #vintagepantspioneer #vintagepantscuncun
Yg berminat dgn vintage pants gojes2 ni boleh follow fb page iols: www.facebook.com/bugsnco/ Nak join whatsapp grp boleh copy link ni n klik aje utk terus ke chatroom Bugs&Co. Thrift to Gift: https://chat.whatsapp.com/9vGnqs6I3K94rRGD7YVSHF Whatsapp +60173202088 IG: @bugsnco Iols upload kt whatsapp grp dulu baru ke Insta & Fb k😉 Item sgt hot and opkos... Harga: 🏷RM10 / 🏷RM15 (Unless stated otherwise due to item's Brand & Condition) ‼️1 pic 1 item only. 🚫No Booking. #bugsnco  #vintagepants  #vintagepantsmurah  #vintagepantsrm10  #vintagepantsmalaysia  #vintagepantsbox  #vintagepantsborong  #vintagepantslover  #vintagepantspreloved  #uniqlo  #uniqlomurah  #uniqlopants  #sayajualmurah  #sayajual  #bazaarpaknil  #jualmurah  #cottonon  #cottononpants  #boyfriendjeans  #plussize  #sisjualmurmur  #hijabista  #hijabister  #hijabistermalaysia  #uitmshahalam  #vintagepantscantik  #vintagepantsshahalam  #vintagepantshighgrade  #vintagepantspioneer  #vintagepantscuncun 
Don't wait for others to decide how great you can be...Decide your path then follow it...no one cares more about your success than you!
*
Shop the Al Shams Amal Abaya for Eid and take $15 off with code: Eid15off...❤️❤️🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹
*
*
*
*
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#abayadubai #hijaber #hijabers #abayastyle #hijabchamber #hijabstyle #fashionbloggers #muslimah #openabaya #hijabchic #abayat #hijablook #hijabfashion #nytimesfashion #nystyle #abayamuslimah #abayablogger #hijabi #luxuryabaya #abaya #hijabister #alshamsapparel
Don't wait for others to decide how great you can be...Decide your path then follow it...no one cares more about your success than you! * Shop the Al Shams Amal Abaya for Eid and take $15 off with code: Eid15off...❤️❤️🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹 * * * * - - - - - - - - - - - #abayadubai  #hijaber  #hijabers  #abayastyle  #hijabchamber  #hijabstyle  #fashionbloggers  #muslimah  #openabaya  #hijabchic  #abayat  #hijablook  #hijabfashion  #nytimesfashion  #nystyle  #abayamuslimah  #abayablogger  #hijabi  #luxuryabaya  #abaya  #hijabister  #alshamsapparel 
From one of our modest collection Fun Frills perfect for the summer ☀️Bring out your youthful spirit with these playful gathers on the waist and sleeves of this minimal dress. Link in bio or just dm us 😉
From one of our modest collection Fun Frills perfect for the summer ☀️Bring out your youthful spirit with these playful gathers on the waist and sleeves of this minimal dress. Link in bio or just dm us 😉
RAYA HAJI

Harga : RM 150
postage to wm RM 7 / EM RM 11 
Material stretachable cotton .
.

Top 
Free size XS  to M 
Bahu 13.5-14.5 
Dada 32-38 
Punggung : 38-42 
Panjang : 26 
Zipper : 15 
Panjang lengan : 21 .
Zip depan : breastfeed .

Kain : tiada zipper 
Getah sahaja 
Pinggang 26-46 
Pinggul 38-42 
Panjang kain : 41 .
.

Color 8 
Navy 
Emerald 
Maroon
Green turqoise 
Pastel peach .

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
RAYA HAJI Harga : RM 150 postage to wm RM 7 / EM RM 11 Material stretachable cotton . . Top Free size XS to M Bahu 13.5-14.5 Dada 32-38 Punggung : 38-42 Panjang : 26 Zipper : 15 Panjang lengan : 21 . Zip depan : breastfeed . Kain : tiada zipper Getah sahaja Pinggang 26-46 Pinggul 38-42 Panjang kain : 41 . . Color 8 Navy Emerald Maroon Green turqoise Pastel peach . #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
RAYA HAJI

Harga : RM 150
postage to wm RM 7 / EM RM 11 
Material stretachable cotton .
.

Top 
Free size XS  to M 
Bahu 13.5-14.5 
Dada 32-38 
Punggung : 38-42 
Panjang : 26 
Zipper : 15 
Panjang lengan : 21 .
Zip depan : breastfeed .

Kain : tiada zipper 
Getah sahaja 
Pinggang 26-46 
Pinggul 38-42 
Panjang kain : 41 .
.

Color 8 
Navy 
Emerald 
Maroon
Green turqoise 
Pastel peach .

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
RAYA HAJI Harga : RM 150 postage to wm RM 7 / EM RM 11 Material stretachable cotton . . Top Free size XS to M Bahu 13.5-14.5 Dada 32-38 Punggung : 38-42 Panjang : 26 Zipper : 15 Panjang lengan : 21 . Zip depan : breastfeed . Kain : tiada zipper Getah sahaja Pinggang 26-46 Pinggul 38-42 Panjang kain : 41 . . Color 8 Navy Emerald Maroon Green turqoise Pastel peach . #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
RAYA HAJI

Harga : RM 150
postage to wm RM 7 / EM RM 11 
Material stretachable cotton .
.

Top 
Free size XS  to M 
Bahu 13.5-14.5 
Dada 32-38 
Punggung : 38-42 
Panjang : 26 
Zipper : 15 
Panjang lengan : 21 .
Zip depan : breastfeed .

Kain : tiada zipper 
Getah sahaja 
Pinggang 26-46 
Pinggul 38-42 
Panjang kain : 41 .
.

Color 8 
Navy 
Emerald 
Maroon
Green turqoise 
Pastel peach .

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
RAYA HAJI Harga : RM 150 postage to wm RM 7 / EM RM 11 Material stretachable cotton . . Top Free size XS to M Bahu 13.5-14.5 Dada 32-38 Punggung : 38-42 Panjang : 26 Zipper : 15 Panjang lengan : 21 . Zip depan : breastfeed . Kain : tiada zipper Getah sahaja Pinggang 26-46 Pinggul 38-42 Panjang kain : 41 . . Color 8 Navy Emerald Maroon Green turqoise Pastel peach . #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
RAYA HAJI

Harga : RM 150
postage to wm RM 7 / EM RM 11 
Material stretachable cotton .
.

Top 
Free size XS  to M 
Bahu 13.5-14.5 
Dada 32-38 
Punggung : 38-42 
Panjang : 26 
Zipper : 15 
Panjang lengan : 21 .
Zip depan : breastfeed .

Kain : tiada zipper 
Getah sahaja 
Pinggang 26-46 
Pinggul 38-42 
Panjang kain : 41 .
.

Color 8 
Navy 
Emerald 
Maroon
Green turqoise 
Pastel peach .

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
RAYA HAJI Harga : RM 150 postage to wm RM 7 / EM RM 11 Material stretachable cotton . . Top Free size XS to M Bahu 13.5-14.5 Dada 32-38 Punggung : 38-42 Panjang : 26 Zipper : 15 Panjang lengan : 21 . Zip depan : breastfeed . Kain : tiada zipper Getah sahaja Pinggang 26-46 Pinggul 38-42 Panjang kain : 41 . . Color 8 Navy Emerald Maroon Green turqoise Pastel peach . #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
RAYA HAJI

Harga : RM 150
postage to wm RM 7 / EM RM 11 
Material stretachable cotton .
.

Top 
Free size XS  to M 
Bahu 13.5-14.5 
Dada 32-38 
Punggung : 38-42 
Panjang : 26 
Zipper : 15 
Panjang lengan : 21 .
Zip depan : breastfeed .

Kain : tiada zipper 
Getah sahaja 
Pinggang 26-46 
Pinggul 38-42 
Panjang kain : 41 .
.

Color 
Navy 
Emerald 
Maroon
Green turqoise 
Pastel peach .

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #palazo #bohemianstyle #bohostyle #loosepants #dress #vscocam #looseknittee #nature #fashion #wildlife #splittopmurah #pleatedpalazo #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion
RAYA HAJI Harga : RM 150 postage to wm RM 7 / EM RM 11 Material stretachable cotton . . Top Free size XS to M Bahu 13.5-14.5 Dada 32-38 Punggung : 38-42 Panjang : 26 Zipper : 15 Panjang lengan : 21 . Zip depan : breastfeed . Kain : tiada zipper Getah sahaja Pinggang 26-46 Pinggul 38-42 Panjang kain : 41 . . Color Navy Emerald Maroon Green turqoise Pastel peach . #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #palazo  #bohemianstyle  #bohostyle  #loosepants  #dress  #vscocam  #looseknittee  #nature  #fashion  #wildlife  #splittopmurah  #pleatedpalazo  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion 
TUDUNG CHIFFON PALING SELESA ABAD INI! .
.
Kenapa perlu beli????
💋Terdapat lebih 10 warna cun
💋Material baru lebih selesa
💋Harga setanding kualiti
.
.
Jom whatssapp sekarang⚠
0139768246
0139768246
0139768246

#tudungmurah #amalhijab #tudungraya #hijabista #hijabterkini #tudungterkini #kelantan #malaysia #barangmurah #trustedseller #sayajualsayapakai #dropship #theamalhijabster #tudungbawal #instantbawal #intantshawl #shawl #hijabkelantan #tudungmurah #kotabharu #makeup #instantdoubleloop #tudunginstant #viral #tudungviral #hijabister #bawalchiffon #bawaldiamond #squarescarf
TUDUNG CHIFFON PALING SELESA ABAD INI! . . Kenapa perlu beli???? 💋Terdapat lebih 10 warna cun 💋Material baru lebih selesa 💋Harga setanding kualiti . . Jom whatssapp sekarang⚠ 0139768246 0139768246 0139768246 #tudungmurah  #amalhijab  #tudungraya  #hijabista  #hijabterkini  #tudungterkini  #kelantan  #malaysia  #barangmurah  #trustedseller  #sayajualsayapakai  #dropship  #theamalhijabster  #tudungbawal  #instantbawal  #intantshawl  #shawl  #hijabkelantan  #tudungmurah  #kotabharu  #makeup  #instantdoubleloop  #tudunginstant  #viral  #tudungviral  #hijabister  #bawalchiffon  #bawaldiamond  #squarescarf 
BAWAL CHIFFON HAZEL
(Material baru)

Type : square (bawal)
Bidang 45++
Ada taburan berlian halus di hujung tudung

Material : chiffon
❤Mudah dibentuk
❤Ironless

Price : RM18.00
Postage : RM8.00/sm, RM12.00/ss

Online order : +6013-9768246

#tudungmurah #amalhijab #tudungraya #hijabista #hijabterkini #tudungterkini #kelantan #malaysia #barangmurah #trustedseller #sayajualsayapakai #dropship #theamalhijabster #tudungbawal #instantbawal #intantshawl #shawl #hijabkelantan #tudungmurah #kotabharu #makeup #instantdoubleloop #tudunginstant #viral #tudungviral #hijabister #bawalchiffon #bawaldiamond #squarescarf
BAWAL CHIFFON HAZEL (Material baru) Type : square (bawal) Bidang 45++ Ada taburan berlian halus di hujung tudung Material : chiffon ❤Mudah dibentuk ❤Ironless Price : RM18.00 Postage : RM8.00/sm, RM12.00/ss Online order : +6013-9768246 #tudungmurah  #amalhijab  #tudungraya  #hijabista  #hijabterkini  #tudungterkini  #kelantan  #malaysia  #barangmurah  #trustedseller  #sayajualsayapakai  #dropship  #theamalhijabster  #tudungbawal  #instantbawal  #intantshawl  #shawl  #hijabkelantan  #tudungmurah  #kotabharu  #makeup  #instantdoubleloop  #tudunginstant  #viral  #tudungviral  #hijabister  #bawalchiffon  #bawaldiamond  #squarescarf 
BAWAL CHIFFON HAZEL
(Material baru)

Type : square (bawal)
Bidang 45++
Ada taburan berlian halus di hujung tudung

Material : chiffon
❤Mudah dibentuk
❤Ironless

Price : RM18.00
Postage : RM8.00/sm, RM12.00/ss

Online order : +6013-9768246

#tudungmurah #amalhijab #tudungraya #hijabista #hijabterkini #tudungterkini #kelantan #malaysia #barangmurah #trustedseller #sayajualsayapakai #dropship #theamalhijabster #tudungbawal #instantbawal #intantshawl #shawl #hijabkelantan #tudungmurah #kotabharu #makeup #instantdoubleloop #tudunginstant #viral #tudungviral #hijabister #bawalchiffon #bawaldiamond #squarescarf
BAWAL CHIFFON HAZEL (Material baru) Type : square (bawal) Bidang 45++ Ada taburan berlian halus di hujung tudung Material : chiffon ❤Mudah dibentuk ❤Ironless Price : RM18.00 Postage : RM8.00/sm, RM12.00/ss Online order : +6013-9768246 #tudungmurah  #amalhijab  #tudungraya  #hijabista  #hijabterkini  #tudungterkini  #kelantan  #malaysia  #barangmurah  #trustedseller  #sayajualsayapakai  #dropship  #theamalhijabster  #tudungbawal  #instantbawal  #intantshawl  #shawl  #hijabkelantan  #tudungmurah  #kotabharu  #makeup  #instantdoubleloop  #tudunginstant  #viral  #tudungviral  #hijabister  #bawalchiffon  #bawaldiamond  #squarescarf 
TUDUNG CHIFFON PALING SELESA ABAD INI! .
.
Kenapa perlu beli????
💋Terdapat lebih 10 warna cun
💋Material baru lebih selesa
💋Harga setanding kualiti
.
.
Jom whatssapp sekarang⚠
0139768246
0139768246
0139768246

#tudungmurah #amalhijab #tudungraya #hijabista #hijabterkini #tudungterkini #kelantan #malaysia #barangmurah #trustedseller #sayajualsayapakai #dropship #theamalhijabster #tudungbawal #instantbawal #intantshawl #shawl #hijabkelantan #tudungmurah #kotabharu #makeup #instantdoubleloop #tudunginstant #viral #tudungviral #hijabister #bawalchiffon #bawaldiamond #squarescarf
TUDUNG CHIFFON PALING SELESA ABAD INI! . . Kenapa perlu beli???? 💋Terdapat lebih 10 warna cun 💋Material baru lebih selesa 💋Harga setanding kualiti . . Jom whatssapp sekarang⚠ 0139768246 0139768246 0139768246 #tudungmurah  #amalhijab  #tudungraya  #hijabista  #hijabterkini  #tudungterkini  #kelantan  #malaysia  #barangmurah  #trustedseller  #sayajualsayapakai  #dropship  #theamalhijabster  #tudungbawal  #instantbawal  #intantshawl  #shawl  #hijabkelantan  #tudungmurah  #kotabharu  #makeup  #instantdoubleloop  #tudunginstant  #viral  #tudungviral  #hijabister  #bawalchiffon  #bawaldiamond  #squarescarf 
BAWAL CHIFFON HAZEL
(Material baru)

Type : square (bawal)
Bidang 45++
Ada taburan berlian halus di hujung tudung

Material : chiffon
❤Mudah dibentuk
❤Ironless

Price : RM18.00
Postage : RM8.00/sm, RM12.00/ss

Online order : +6013-9768246

#tudungmurah #amalhijab #tudungraya #hijabista #hijabterkini #tudungterkini #kelantan #malaysia #barangmurah #trustedseller #sayajualsayapakai #dropship #theamalhijabster #tudungbawal #instantbawal #intantshawl #shawl #hijabkelantan #tudungmurah #kotabharu #makeup #instantdoubleloop #tudunginstant #viral #tudungviral #hijabister #bawalchiffon #bawaldiamond #squarescarf
BAWAL CHIFFON HAZEL (Material baru) Type : square (bawal) Bidang 45++ Ada taburan berlian halus di hujung tudung Material : chiffon ❤Mudah dibentuk ❤Ironless Price : RM18.00 Postage : RM8.00/sm, RM12.00/ss Online order : +6013-9768246 #tudungmurah  #amalhijab  #tudungraya  #hijabista  #hijabterkini  #tudungterkini  #kelantan  #malaysia  #barangmurah  #trustedseller  #sayajualsayapakai  #dropship  #theamalhijabster  #tudungbawal  #instantbawal  #intantshawl  #shawl  #hijabkelantan  #tudungmurah  #kotabharu  #makeup  #instantdoubleloop  #tudunginstant  #viral  #tudungviral  #hijabister  #bawalchiffon  #bawaldiamond  #squarescarf 
KYLIE DENIM CULLOTES 
Retail price : rm 69 excluded postage 
Jeans / got pocket / fully getah 
S - M 
Waist : can stretch until 33' 
Hips : 44' 
Length : 32.5'

Color : light blue only

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #bohemianstyle #bohostyle #dress #vscocam #fashion  #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion #slitdress #muslimahfashion #zara #zarainspired
KYLIE DENIM CULLOTES Retail price : rm 69 excluded postage Jeans / got pocket / fully getah S - M Waist : can stretch until 33' Hips : 44' Length : 32.5' Color : light blue only #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #bohemianstyle  #bohostyle  #dress  #vscocam  #fashion  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion  #slitdress  #muslimahfashion  #zara  #zarainspired 
KYLIE DENIM CULLOTES 
Retail price : rm 69 excluded postage 
Jeans / got pocket / fully getah 
S - M 
Waist : can stretch until 33' 
Hips : 44' 
Length : 32.5'

Color : light blue only

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #bohemianstyle #bohostyle #dress #vscocam #fashion  #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion #slitdress #muslimahfashion #zara #zarainspired
KYLIE DENIM CULLOTES Retail price : rm 69 excluded postage Jeans / got pocket / fully getah S - M Waist : can stretch until 33' Hips : 44' Length : 32.5' Color : light blue only #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #bohemianstyle  #bohostyle  #dress  #vscocam  #fashion  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion  #slitdress  #muslimahfashion  #zara  #zarainspired 
KYLIE DENIM CULLOTES 
Retail price : rm 69 excluded postage 
Jeans / got pocket / fully getah 
S - M 
Waist : can stretch until 33' 
Hips : 44' 
Length : 32.5'

Color : light blue only

#instashopmalaysia #instashop #instapic #igshopmalaysia #igshop #womenwear #fashion #bazaarpaknil #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #bohemianstyle #bohostyle #dress #vscocam #fashion  #hipster #hijabista #hijabister #hispterfashion #slitdress #muslimahfashion #zara #zarainspired
KYLIE DENIM CULLOTES Retail price : rm 69 excluded postage Jeans / got pocket / fully getah S - M Waist : can stretch until 33' Hips : 44' Length : 32.5' Color : light blue only #instashopmalaysia  #instashop  #instapic  #igshopmalaysia  #igshop  #womenwear  #fashion  #bazaarpaknil  #blouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemurahmalaysia  #bohemianstyle  #bohostyle  #dress  #vscocam  #fashion  #hipster  #hijabista  #hijabister  #hispterfashion  #slitdress  #muslimahfashion  #zara  #zarainspired 
BAWAL CHIFFON HAZEL
(Material baru)

Type : square (bawal)
Bidang 45++
Ada taburan berlian halus di hujung tudung

Material : chiffon
❤Mudah dibentuk
❤Ironless

Price : RM18.00
Postage : RM8.00/sm, RM12.00/ss

Online order : +6013-9768246

#tudungmurah #amalhijab #tudungraya #hijabista #hijabterkini #tudungterkini #kelantan #malaysia #barangmurah #trustedseller #sayajualsayapakai #dropship #theamalhijabster #tudungbawal #instantbawal #intantshawl #shawl #hijabkelantan #tudungmurah #kotabharu #makeup #instantdoubleloop #tudunginstant #viral #tudungviral #hijabister #bawalchiffon #bawaldiamond #squarescarf
BAWAL CHIFFON HAZEL (Material baru) Type : square (bawal) Bidang 45++ Ada taburan berlian halus di hujung tudung Material : chiffon ❤Mudah dibentuk ❤Ironless Price : RM18.00 Postage : RM8.00/sm, RM12.00/ss Online order : +6013-9768246 #tudungmurah  #amalhijab  #tudungraya  #hijabista  #hijabterkini  #tudungterkini  #kelantan  #malaysia  #barangmurah  #trustedseller  #sayajualsayapakai  #dropship  #theamalhijabster  #tudungbawal  #instantbawal  #intantshawl  #shawl  #hijabkelantan  #tudungmurah  #kotabharu  #makeup  #instantdoubleloop  #tudunginstant  #viral  #tudungviral  #hijabister  #bawalchiffon  #bawaldiamond  #squarescarf 
TUDUNG CHIFFON PALING SELESA ABAD INI! .
.
Kenapa perlu beli????
💋Terdapat lebih 10 warna cun
💋Material baru lebih selesa
💋Harga setanding kualiti
.
.
Jom whatssapp sekarang⚠
0139768246
0139768246
0139768246

#tudungmurah #amalhijab #tudungraya #hijabista #hijabterkini #tudungterkini #kelantan #malaysia #barangmurah #trustedseller #sayajualsayapakai #dropship #theamalhijabster #tudungbawal #instantbawal #intantshawl #shawl #hijabkelantan #tudungmurah #kotabharu #makeup #instantdoubleloop #tudunginstant #viral #tudungviral #hijabister #bawalchiffon #bawaldiamond #squarescarf
TUDUNG CHIFFON PALING SELESA ABAD INI! . . Kenapa perlu beli???? 💋Terdapat lebih 10 warna cun 💋Material baru lebih selesa 💋Harga setanding kualiti . . Jom whatssapp sekarang⚠ 0139768246 0139768246 0139768246 #tudungmurah  #amalhijab  #tudungraya  #hijabista  #hijabterkini  #tudungterkini  #kelantan  #malaysia  #barangmurah  #trustedseller  #sayajualsayapakai  #dropship  #theamalhijabster  #tudungbawal  #instantbawal  #intantshawl  #shawl  #hijabkelantan  #tudungmurah  #kotabharu  #makeup  #instantdoubleloop  #tudunginstant  #viral  #tudungviral  #hijabister  #bawalchiffon  #bawaldiamond  #squarescarf