an online Instagram web viewer

#sharing medias

Photos

Wishing all our patrons and fans an amazing #HeritageDay If you are in Monte, why not join us for some lunch and a spot of live jazz music by George Sax from 14h30 onwards...🎷🎵
-
-
#MilkandHoney #champagne #bar #restaurant #live #entertainment #sunday #sharing #saxophone #eatingout #diningout #sharingmenu #fourways #montecasino
#daughter #lunch #sharing 
sharing atau narik pajak hehe 😁😁
Sister's bonding time 👭
#sisters #qualitytime #sharing #saturdaynight
When the weekend meet the light meal! Fine your best fries here! @social.house 
___________________________________________________  #fries #manggomintjuice #goodtaste #foodblogger #indonesiaculinary #taste #goodtaste #foodblogger #foodie #foodies #food #foodlover #foodstagram #foodblogger #sharing #inspiration #love #motivation #life #journeyoflife #lifeisshort #lifegoals #lifeisgood #lifelessons #liferespect #friends #sharingiscaring #weekend #weekendvibes
When the weekend meet the light meal! Fine your best fries here! @social.house ___________________________________________________ #fries  #manggomintjuice  #goodtaste  #foodblogger  #indonesiaculinary  #taste  #goodtaste  #foodblogger  #foodie  #foodies  #food  #foodlover  #foodstagram  #foodblogger  #sharing  #inspiration  #love  #motivation  #life  #journeyoflife  #lifeisshort  #lifegoals  #lifeisgood  #lifelessons  #liferespect  #friends  #sharingiscaring  #weekend  #weekendvibes 
@therock  you are honestly the best! Every thing you stand for. Your kindness, your values And you're love for the world. How you got started in this industry and how willing you are to learn from everything that is good! You are honestly the ULTIMATE #Daddy!! Please don't change you goofiness, person and passion! I 190% got this of your insta page! #Noshame 😏
#Live #Love #TheRock #Sharing #Moments #YourWelcome #World #momentoftruth #LoveAlways 🙌🏽💕💕
@therock you are honestly the best! Every thing you stand for. Your kindness, your values And you're love for the world. How you got started in this industry and how willing you are to learn from everything that is good! You are honestly the ULTIMATE #Daddy !! Please don't change you goofiness, person and passion! I 190% got this of your insta page! #Noshame  😏 #Live  #Love  #TheRock  #Sharing  #Moments  #YourWelcome  #World  #momentoftruth  #LoveAlways  🙌🏽💕💕
[SHARE] 
Cara bezakan AIS (dari air paip) atau AIS (dari air yang dimasak) . . 
Masa lepak minum kat luar mesti korang pernah terfikir, ais yang diorang gune tu dari air masak atau air paip. Betul tak? Hehe. . 
Nak tahu bagaimana nak bezakan ais air paip dengan ais air masak, baca ni 👇👇
. . 
Ais dari air paip
=-=-=-=-=-=-=-=-
. 💡 berwarna putih kerana masih banyak gas yang masih terperangkap di dalamnya. 💡Kebiasannya adalah ais blok yang digunakan untuk menyejukkan ikan atau daging di pasar.
. . 
Ais dari air masak
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
. 💡kelihatan jernih kerana gas di dalamnya telah dilepaskan ketika merebus air tersebut. 💡dipanggil ais kristal iaitu berbentuk kiub dan berlubang di tengah-tengah. 
Sumber: CARI

#sharing #tahukahAnda
[SHARE] Cara bezakan AIS (dari air paip) atau AIS (dari air yang dimasak) . . Masa lepak minum kat luar mesti korang pernah terfikir, ais yang diorang gune tu dari air masak atau air paip. Betul tak? Hehe. . Nak tahu bagaimana nak bezakan ais air paip dengan ais air masak, baca ni 👇👇 . . Ais dari air paip =-=-=-=-=-=-=-=- . 💡 berwarna putih kerana masih banyak gas yang masih terperangkap di dalamnya. 💡Kebiasannya adalah ais blok yang digunakan untuk menyejukkan ikan atau daging di pasar. . . Ais dari air masak =-=-=-=-=-=-=-=-=- . 💡kelihatan jernih kerana gas di dalamnya telah dilepaskan ketika merebus air tersebut. 💡dipanggil ais kristal iaitu berbentuk kiub dan berlubang di tengah-tengah. Sumber: CARI #sharing  #tahukahAnda 
Hari ini aku cobain kurma • Kurma ini bagus banget buat baby , bisa untuk immune booster • Dalam Islam , disunnahkan mentahnik bayi pakai kurma (Kurma dihancurkan lalu dimasukkan ke langit2 bayi menggunakan tangan ayahnya)
BAHAN :
🌸 1 batang Ubi Ungu uk kecil
🌸 1/2 batang wortel uk kecil
🌸 1 buah kurma
🌸 1/2 buah pisang (optional)
🌸 Air
HOW TO COOK :
🍳 Potong2 ubi ungu kotak kecil , wortel potong bulat
🍳 Steam wortel dan ubi ungu +/- 30 menit
🍳 Masukkan kurma dan air
🍳 Blender sampai sesuai tekstur
🍳 Saya tambah pisang dipenyet2 karena baby suka pisang
.
.
REAKSI : ga usah ditanya kalo makanan manis gini
.
.
.
#mpasiabinayakeenand #abinayakeenand
.
.
#mpasisehatlezat #mpasibayi #mpasi #mpasiid #tipsmpasirt #mpasibayisehat #menu4bintang #mpasi7bulan #mpasisehat #babyfood #baby #food #foodie #healthyfood #love #instafood #like4like #photooftheday #mpasihomemade #mpasirumahan #sharing #bekalsehatku
Hari ini aku cobain kurma • Kurma ini bagus banget buat baby , bisa untuk immune booster • Dalam Islam , disunnahkan mentahnik bayi pakai kurma (Kurma dihancurkan lalu dimasukkan ke langit2 bayi menggunakan tangan ayahnya) BAHAN : 🌸 1 batang Ubi Ungu uk kecil 🌸 1/2 batang wortel uk kecil 🌸 1 buah kurma 🌸 1/2 buah pisang (optional) 🌸 Air HOW TO COOK : 🍳 Potong2 ubi ungu kotak kecil , wortel potong bulat 🍳 Steam wortel dan ubi ungu +/- 30 menit 🍳 Masukkan kurma dan air 🍳 Blender sampai sesuai tekstur 🍳 Saya tambah pisang dipenyet2 karena baby suka pisang . . REAKSI : ga usah ditanya kalo makanan manis gini . . . #mpasiabinayakeenand  #abinayakeenand  . . #mpasisehatlezat  #mpasibayi  #mpasi  #mpasiid  #tipsmpasirt  #mpasibayisehat  #menu4bintang  #mpasi7bulan  #mpasisehat  #babyfood  #baby  #food  #foodie  #healthyfood  #love  #instafood  #like4like  #photooftheday  #mpasihomemade  #mpasirumahan  #sharing  #bekalsehatku 
第三個蛋糕😎😎
U all guys ,like my family❤
No matter who are you ,
Which photo have you ever attended
I always know we are a grope 
which have love , share, warmth  forever
#sharing 
#family 
#永遠的家人
#每當失落時,you all are there...😩
第三個蛋糕😎😎 U all guys ,like my family❤ No matter who are you , Which photo have you ever attended I always know we are a grope which have love , share, warmth forever #sharing  #family  #永遠的家人  #每當失落時 ,you all are there...😩
60%巧克力的餅乾🍪
黑巧克力 薑口味很有耶誕的感覺
朋友送的
非常喜歡💕 
#m&s #ginger #chocolate #biscuits #tee #uk #dessert #darkchocolate #geschenke #calories #sharing #sundayfunday #assam #sugarush #christmas #meandmygirls
น้องๆชวนมาทําความดี 😘💪💓💥💫😎🙏🏼 มาเลี้ยงอาหารกลางวันเด็กๆที่บ้านราชาวดี เเจกนํ้าขนม เอาเสื้อผ้ามาบริจาค เป็นผู้ให้ก็สุขใจอย่างนี้เองคะ😊
#บ้านราชาวดี #sharing #ilovemylife #donate
น้องๆชวนมาทําความดี 😘💪💓💥💫😎🙏🏼 มาเลี้ยงอาหารกลางวันเด็กๆที่บ้านราชาวดี เเจกนํ้าขนม เอาเสื้อผ้ามาบริจาค เป็นผู้ให้ก็สุขใจอย่างนี้เองคะ😊 #บ ้านราชาวดี #sharing  #ilovemylife  #donate 
Take in the extravagant aromas and flavors of Vietnamese cuisine. Whether you’re looking for a quick bite or a soothing lunch drop us a visit at one of our 3 branches : 🍜 Soi Sukhumvit 23 Tel : 02-2599-593
🍜 The Helix Quartier at The EmQuartier on 7th floor, Helix
�🍜 Emporium, 6th floor
—
Thank you for sharing @Lilmunchyy
#Ledalatbkk #Vietnamesefood #foodlover #foodpic #hungry #tasty #restaurant #delicious #awesome #instafood #Sukhumvit #Emquartier #Emporium #springroll #pork #Bangkok #Thailand #awesome #amazing ##unique #citybreak #sharing  #Vietnam #eat #eating #dish #cuisine
Take in the extravagant aromas and flavors of Vietnamese cuisine. Whether you’re looking for a quick bite or a soothing lunch drop us a visit at one of our 3 branches : 🍜 Soi Sukhumvit 23 Tel : 02-2599-593 🍜 The Helix Quartier at The EmQuartier on 7th floor, Helix �🍜 Emporium, 6th floor — Thank you for sharing @Lilmunchyy #Ledalatbkk  #Vietnamesefood  #foodlover  #foodpic  #hungry  #tasty  #restaurant  #delicious  #awesome  #instafood  #Sukhumvit  #Emquartier  #Emporium  #springroll  #pork  #Bangkok  #Thailand  #awesome  #amazing  ##unique  #citybreak  #sharing  #Vietnam  #eat  #eating  #dish  #cuisine 
-
下星期Sport Day終於可以抖下啦😭💕
.
.
-
呢個係creamy cotton💕
想睇多啲可以㩒👉🏻 #creamycotton
-
#鬼口水#sharing#creamycotton#hkgirl#泰國鬼口水#slime#sharing#hk#hkslime#glue#whiteglue#foam#hkslimeshop
Sizzling mee sedap di #Alamanda. Ni baru kali kedua pergi sini sebab tak tahu nak buat ape kat Alamanda ni 😜 Last pergi pun tahun 2012/13 camtulah. Ok, lepas baca review baru kita terjah sizzling ni. Hm, sedap jugaklah dari yang pernah makan sebelum ni kat Chinese muslim rest. (tak ingat nama dia). Paling ramai orang makan "black sauce chicken wif mushroom". So ikut koranglah nak jenis mee @ nasi. #sharing : kitorang parking kat blok B n naik lift g tingkat 1 terus je ke foodcourt. Takyah lalu shopping centre bagai tu 😬. Harga RM8 ajo. Ok kan? Taklah mahal. Dulu RM6.50, tapi barang sume dah naikkan.... 🤣
Sizzling mee sedap di #Alamanda . Ni baru kali kedua pergi sini sebab tak tahu nak buat ape kat Alamanda ni 😜 Last pergi pun tahun 2012/13 camtulah. Ok, lepas baca review baru kita terjah sizzling ni. Hm, sedap jugaklah dari yang pernah makan sebelum ni kat Chinese muslim rest. (tak ingat nama dia). Paling ramai orang makan "black sauce chicken wif mushroom". So ikut koranglah nak jenis mee @ nasi. #sharing  : kitorang parking kat blok B n naik lift g tingkat 1 terus je ke foodcourt. Takyah lalu shopping centre bagai tu 😬. Harga RM8 ajo. Ok kan? Taklah mahal. Dulu RM6.50, tapi barang sume dah naikkan.... 🤣
"Rapana" is a public open air library in Varna, Bulgaria, where locals donate books. Most of the books  are old and not in a good condition, but still it is a great place.
#read #book #library #visitvarna #sharing #bulgaria #varna
#crispy #thin #delish #truffle #oil #mozzarella #olives #pizza #italian #parma not really a pizza person but have to say this was #delicious  #outdooreating 🍕🍺#sun #beer #sharing #saturday #lunch
Pengen tak ambil. Eh malah kabur :v
•
•
•
•
#ngakak #kucing #cat #sharing #share #lovecat
#ownerscircle #entrepreneur #sharing #greatmoments #nexeaangels #businesstalk #positive @ownerscircleasia @nexeaangels @sweethutmy 
First of all, would really be grateful that I meet Mr alan in my life, who from nexeaangels. And from there, brings me to Jonathan (founder of owners circle) , they are all great people who inspire me, gave me great thoughts, sharing and discussions. Everyone have their tough time, always smiles, being positive, everything happens with reason, just be humble, learn and go through it! No big deal! I learnt something call #monkeffect today!! Which I name it as #归零. Looking forward something great to happen in the coming future! Stay tune everyone!
#ownerscircle  #entrepreneur  #sharing  #greatmoments  #nexeaangels  #businesstalk  #positive  @ownerscircleasia @nexeaangels @sweethutmy First of all, would really be grateful that I meet Mr alan in my life, who from nexeaangels. And from there, brings me to Jonathan (founder of owners circle) , they are all great people who inspire me, gave me great thoughts, sharing and discussions. Everyone have their tough time, always smiles, being positive, everything happens with reason, just be humble, learn and go through it! No big deal! I learnt something call #monkeffect  today!! Which I name it as #归零 . Looking forward something great to happen in the coming future! Stay tune everyone!
WorldVision Volunteer to help clean up Hanuabada village.. A tragic disaster which left hundreds of families homeless and traumatized 💔 #igers #sun #clouds #cleanathon2017 #volunteer #charity #assistedliving #helpthem #helpus #PleaseForgiveMe #picoftheday #cleanup #friends #people #helpingothers #giving #sharing #showwecareevent #showwecare
知らないおばさん、ありがとう。
優しい眼差し 、暖かい言葉、ただ食べなっていって持ってる物を分け与えようとする心。
こういうのいきなりくれる人大好き。
中国に居たときの事が急に思い出された。
このパッケージ捨てるまで時間かかりそう笑
自分もいつかこういう人になりたいなっておもう。←いや目指してるとこなって誰か今心ん中で囁いたなwパラノイド(1000)。
みんな良い夜をね😁have a 🇬ood 🌃night😊
#中国 #おばさん #お菓子 #優しい #シェアハピ #思い出 #日曜日 #china #sweety #memorys #chinese #snacks #instagood #l4l #oldlady #sharing #sweets#thankyou
知らないおばさん、ありがとう。 優しい眼差し 、暖かい言葉、ただ食べなっていって持ってる物を分け与えようとする心。 こういうのいきなりくれる人大好き。 中国に居たときの事が急に思い出された。 このパッケージ捨てるまで時間かかりそう笑 自分もいつかこういう人になりたいなっておもう。←いや目指してるとこなって誰か今心ん中で囁いたなwパラノイド(1000)。 みんな良い夜をね😁have a 🇬ood 🌃night😊 #中国  #おばさん  #お菓子  #優しい  #シェアハピ  #思い出  #日曜日  #china  #sweety  #memorys  #chinese  #snacks  #instagood  #l4l  #oldlady  #sharing  #sweets #thankyou 
Kira-kira mau bikin caption apa ya? Heheheh. Lagi apa banget sih, Yoii, share cerita horor sore-sore gini. Mana ada seremnya... Hahaha 😅
🍵
🍛
Yah, pokoknya ini adalah kisah mistis yang sempat tertunda update-nya 😅kejadian masih saat mudik kemarin. Dan ini menimpa bapak-bapak penjual angkringan yang didatangi... 👻 OK selamat membaca  #latepost #pengalamanorang #pengalamansaudara #ceritahororyoyoii #truestory #story #horror #horrorstory #horrorstories #instahorror #awyoyoii #curhat #sharing #ceritaseram #ceritahoror #ceritahantu #ceritamisteri #ceritamistis #horrorindonesia #creepy #creapypasta #riddle #riddlestory #penampakan #wanita #wanitacantik #Solo #surakarta #indohorror
Kira-kira mau bikin caption apa ya? Heheheh. Lagi apa banget sih, Yoii, share cerita horor sore-sore gini. Mana ada seremnya... Hahaha 😅 🍵 🍛 Yah, pokoknya ini adalah kisah mistis yang sempat tertunda update-nya 😅kejadian masih saat mudik kemarin. Dan ini menimpa bapak-bapak penjual angkringan yang didatangi... 👻 OK selamat membaca #latepost  #pengalamanorang  #pengalamansaudara  #ceritahororyoyoii  #truestory  #story  #horror  #horrorstory  #horrorstories  #instahorror  #awyoyoii  #curhat  #sharing  #ceritaseram  #ceritahoror  #ceritahantu  #ceritamisteri  #ceritamistis  #horrorindonesia  #creepy  #creapypasta  #riddle  #riddlestory  #penampakan  #wanita  #wanitacantik  #Solo  #surakarta  #indohorror 
Volunteer to help clean up Hanuabada village.. A tragic disaster which left hundreds of families homeless and traumatized 💔 #igers #sun #clouds #cleanathon2017 #volunteer #charity #assistedliving #helpthem #helpus #PleaseForgiveMe #picoftheday #cleanup #friends #people #helpingothers #giving #sharing #showwecareevent #showwecare
Zephyr open now for the best Sunset Drink Specials from 6-8pm 🍸🍸🍸with @regalrogue #sunsetdrinks #predinnerdrinks #drinksspecials #friends #sharing #sunsets #coolcocktails #worldbestbars
Hewan juga butuh perhatian dan kasih sayang :))
•
•
•
#cats #eat #love #sharing #share
Volunteer to help clean up Hanuabada village.. A tragic disaster which left hundreds of families homeless and traumatized 💔 #igers #sun #clouds #cleanathon2017 #volunteer #charity #assistedliving #helpthem #helpus #PleaseForgiveMe #picoftheday #cleanup #friends #people #helpingothers #giving #sharing #showwecareevent #showwecare
✅
・• •
Group shabad 1st prize
Folk orchestra 2nd prize
Indian orchestra 3rd prize
・・ •
♛~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♛
♥🔻Follow our another page🔻♥ ♛️_____________________________♛
💥️👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇💥 @paigaam_the_dramatic_club @we_love_khalsacollege
@turbanmycrown
💥️☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝ ☝☝💥
✔🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌✔
💥🚨🚨SHOUTOUT RULES🚨🚨 💥
⏩💟🔛 Only HD/HQ pics 🔛💟⏪
♛️🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌♛
😘👉 #we_love_khalsacollege 👈😍
♛️🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌♛
#picoftheday #khalsacollege #sardarji
#sardarni #turban #singh #kaur #artist #love  #religion #chandigarh #yaarhoni #jindjaan #campus #canteenimandeer #waheguru #happy #being #khalsian #shoot #dslr #keep #supporting #nd #sharing #we_love_khalsacollege
ਨੋਟ :- ਜੇ ਤੁਆਨੂੰ ਸਾਡਾ ਪੇਜ ਵਧੀਆ ਲੱਗੇ ਤਾਂ ਸ਼ੇਅਰ ਕਰਕੇ ਸਪੋਰਟ ਜਰੂਰ ਕਰੋ ਜੀ🙏😘
✅ ・• • Group shabad 1st prize Folk orchestra 2nd prize Indian orchestra 3rd prize ・・ • ♛~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♛ ♥🔻Follow our another page🔻♥ ♛️_____________________________♛ 💥️👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇💥 @paigaam_the_dramatic_club @we_love_khalsacollege @turbanmycrown 💥️☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝ ☝☝💥 ✔🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌✔ 💥🚨🚨SHOUTOUT RULES🚨🚨 💥 ⏩💟🔛 Only HD/HQ pics 🔛💟⏪ ♛️🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌♛ 😘👉 #we_love_khalsacollege  👈😍 ♛️🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌♛ #picoftheday  #khalsacollege  #sardarji  #sardarni  #turban  #singh  #kaur  #artist  #love  #religion  #chandigarh  #yaarhoni  #jindjaan  #campus  #canteenimandeer  #waheguru  #happy  #being  #khalsian  #shoot  #dslr  #keep  #supporting  #nd  #sharing  #we_love_khalsacollege  ਨੋਟ :- ਜੇ ਤੁਆਨੂੰ ਸਾਡਾ ਪੇਜ ਵਧੀਆ ਲੱਗੇ ਤਾਂ ਸ਼ੇਅਰ ਕਰਕੇ ਸਪੋਰਟ ਜਰੂਰ ਕਰੋ ਜੀ🙏😘
Volunteer to help clean up Hanuabada village.. A tragic disaster which left hundreds of families homeless and traumatized 💔 #igers #sun #clouds #cleanathon2017 #volunteer #charity #assistedliving #helpthem #helpus #PleaseForgiveMe #picoftheday #cleanup #friends #people #helpingothers #giving #sharing #showwecareevent #showwecare
~
今日拍左好多片🙈🙈
而且Live左兩次🤤🤤
其實係自High😂🙈
Btw今次個YouTube fail左🌚🌚
#拉面膠#鬼口水#泰國鬼囗水#膠水#泰國透明鬼口水#硼砂#色素#剃鬚膏#slime❤️ #slimesharing #hkslime#sharing#slimehk#followus
เบื้องหลังโพสรูปเสร็จ......❤️
วันของปองปลาแดก❤️
พกพาไปทั่วมาเลเซีย🚗
#yingmena
#yingmenalifestylemalaysia👄🍀🍸💒
#pjly#holidaypjly#yingpanjang#bentong
#happypjly #thailand #holiday#mylife #mystyle #sharing #sharingiscaring
Aktiviti Muda Mudi UPC❤
#Sharing
Pembukaan sebelum sesi konsultasi d mulai 😄😅😆 #rujak 
#curcol
#girlstalk 
#sharing
#wecantalkeverywhereanywhere
GUJRAT!!
AHMEDABAD!!
October 14-15th 2017!
This Will Be My First Visit To The City!!
Judging & Sharing My Art @danceadhyay
Thank You @kenny_pop_ & D Unity Crew
For Inviting Me!!
Will Be Dropping Funk & Freedom!
Aao Aag Lagae🔥
#artist #dancer #dancelife #traveller #travelling #judging #sharing #workshops #ahemdabad #india #popping #battles #cyphers #danceadhya
Sunday mood and the philosophy of -ing. Playing, making, loving, baking, meditating,exploring,  sharing #philosophy #loving #meditating #playing #exploring #sharing
[SHARE] 
Cara bezakan AIS (dari air paip) atau AIS (dari air yang dimasak) . . 
Masa lepak minum kat luar mesti korang pernah terfikir, ais yang diorang gune tu dari air masak atau air paip. Betul tak? Hehe. . 
Nak tahu bagaimana nak bezakan ais air paip dengan ais air masak, baca ni 👇👇
. . 
Ais dari air paip
=-=-=-=-=-=-=-=-
. 💡 berwarna putih kerana masih banyak gas yang masih terperangkap di dalamnya. 💡Kebiasannya adalah ais blok yang digunakan untuk menyejukkan ikan atau daging di pasar.
. . 
Ais dari air masak
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
. 💡kelihatan jernih kerana gas di dalamnya telah dilepaskan ketika merebus air tersebut. 💡dipanggil ais kristal iaitu berbentuk kiub dan berlubang di tengah-tengah. 
Sumber: CARI

#sharing #tahukahAnda
[SHARE] Cara bezakan AIS (dari air paip) atau AIS (dari air yang dimasak) . . Masa lepak minum kat luar mesti korang pernah terfikir, ais yang diorang gune tu dari air masak atau air paip. Betul tak? Hehe. . Nak tahu bagaimana nak bezakan ais air paip dengan ais air masak, baca ni 👇👇 . . Ais dari air paip =-=-=-=-=-=-=-=- . 💡 berwarna putih kerana masih banyak gas yang masih terperangkap di dalamnya. 💡Kebiasannya adalah ais blok yang digunakan untuk menyejukkan ikan atau daging di pasar. . . Ais dari air masak =-=-=-=-=-=-=-=-=- . 💡kelihatan jernih kerana gas di dalamnya telah dilepaskan ketika merebus air tersebut. 💡dipanggil ais kristal iaitu berbentuk kiub dan berlubang di tengah-tengah. Sumber: CARI #sharing  #tahukahAnda 
"Clouds" there is nothing better than flying with clouds around to give some beautiful contrasts. #swissalps #switzerland #jungfrauregion #berneroberland #lauterbrunnen #mürren #sharing #beauty #nature flying #fly #paragliding #freedom #hapyness #automn #love #weloveflying #mountains
Love waking up next to these rascals.... Even if they insist on sleeping at the top of the bed leaving me very little room 😂

#rascals #mygirls #snuggle #sunday #dogs #schauzer #cairnoodle #sharing #morning
This represents my mission 😍. Connecting! Recognize the light in each other... feeling the Bliss ✨#sharing #connect #together #source #transformation #unconditionallove #spreadingthelight #freespirit #earthangel #shinebright #shineyourlight #sparkle #beunique #beyourself #shine #share #love #light #lightworker #namaste
Learning all about #drones today with Alvin Seet at @rawspace.sg #learningfromthemaster #dji #sharing #thedosanddonts #productdisplay #fullhouse #simulation #cathayphoto
say hello to every big and small things and people you meet in the journeys. -taipei, taiwan 
tell us about your stories :) .
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #gowentgonehk #soletravel #travel #packyourbag  #nikon #moments #seetheworld #hkig #hkgirl #sharing #ootd #potd #taiwan #streetphotography
第一張非食物照獻左比呢隻豹紋🐱 
琴日係尖沙咀見到有人拖住呢隻貓,沿途不斷有人影相,先發現原來佢係豹紋貓🐆 
# 
#hk #hkig #hkiger #hkblogger #hkblog #blogger #blog #tst #cat #貓 #meow #sharing #Cara小分享 #852 #instagramer
//
❣Lush❣
It's running men 
American cream
Fairly traded honey
//
Lush洗頭水 護髮素 沖涼液
已經用左3年有多
特別鍾意佢ge蜜糖味產品
(it's running men & fairly traded honey)
因為滋潤得黎
洗得夠乾淨
而且仲好香
成日俾人問我用邊隻洗頭水
最重要lush產品係全天然
無用動物作任何測試
但係香港買真心有d肉痛
因為真係好貴呀
//
❣Lush其他產品歡迎direct查詢❣
//
🔺產品價格會因應匯率作出變動
🔺如遇上缺貨情況訂金必定退回
//
#852 #hk#hkig#girls#makeup#skincare
#空姐代購#girlstalk#sharing
#歐洲代購#英國代購#倫敦代購
#lush#lush代購#lushbathbomb#hairproduct#lushshampoo#lushconditioner
// ❣Lush❣ It's running men American cream Fairly traded honey // Lush洗頭水 護髮素 沖涼液 已經用左3年有多 特別鍾意佢ge蜜糖味產品 (it's running men & fairly traded honey) 因為滋潤得黎 洗得夠乾淨 而且仲好香 成日俾人問我用邊隻洗頭水 最重要lush產品係全天然 無用動物作任何測試 但係香港買真心有d肉痛 因為真係好貴呀 // ❣Lush其他產品歡迎direct查詢❣ // 🔺產品價格會因應匯率作出變動 🔺如遇上缺貨情況訂金必定退回 // #852  #hk #hkig #girls #makeup #skincare  #空姐代購 #girlstalk #sharing  #歐洲代購 #英國代購 #倫敦代購  #lush #lush代購 #lushbathbomb #hairproduct #lushshampoo #lushconditioner 
Assessment Day for the whole LPDP's Talent Candidate.
.
This event is a part of Talent Pool Assessment Program for LPDP scholarship’s alumnae, held by Lembaga Pengelola Dana Pendidikan and Tjitra & associates. Personal Enterprise Plan concept which created and developed by Bob Aubrey.
.
.
.
#tjitraassociates #tjitra #consultant #managementconsulting #event #workshop #training #speaker #personalenterpriseplan #personal #enterprise #plan #career #study #scholarship #LPDP #sharing #inspiring #productive #assessor #talent #coach #alumnae #education
Assessment Day for the whole LPDP's Talent Candidate. . This event is a part of Talent Pool Assessment Program for LPDP scholarship’s alumnae, held by Lembaga Pengelola Dana Pendidikan and Tjitra & associates. Personal Enterprise Plan concept which created and developed by Bob Aubrey. . . . #tjitraassociates  #tjitra  #consultant  #managementconsulting  #event  #workshop  #training  #speaker  #personalenterpriseplan  #personal  #enterprise  #plan  #career  #study  #scholarship  #LPDP  #sharing  #inspiring  #productive  #assessor  #talent  #coach  #alumnae  #education 
weekend at home 😁😁
weekend at home 😁😁
By @niicoleaart 
Follow @shareit.art for more!
For features:
-FOLLOW ME
-DM your art or use #shareitart 
GOOD LUCK 💕💕💕
~ #draw #drawings #artists #followme #art #artist #works #work #share #sharing #shareart #shareit #blackandwhite #beautiful #great #awesome #follow #rose #girl #likeforfollow
It's okay to take a break. Your brain need it. You need it. Don't burn yourself out before the exam. Pace yourself. We wish you all the best for your exam! 😊😊😊 #sgblog #asia #sgkids #education #school #journey #blog #sharing #math #science #passion #blessing #amazing #special #positive #love #kiasuparents #teaching #exam #learning #tips #one2tuition #learning #experience #blessed #grateful #kids #child #happiness
#sharing testimoni , copas mbk yanti# ( geser pic nya 👉) Smoga bermanfaat bagi yg butuh info nya 😊

Testimoni pribadi
Ketika saya mendengar bapak sakit tidak bisa jalan karena jamur kulit di kakinya dan diagnosa dokter gula darah dan diabetes rasanya saya pengen nangis karena tidak serumah,  akhirnya sy putuskan untuk di bawa ke bekasi untuk therapi bioglass dan alhamdulilah baru satu minggu therapy kakinya mengering bapak bisa tersenyum karena rasa gatal dan sakitnya hilang. 
#bahagia itu ketika orang yang kita cintai bisa merasakan dan sembuh dengan produk andalan.

#bioglass
#pendant

Yang sayang orang tua bisa order Bioglass Series nya ya...🙏🙏🙏😇😇😇 Sari Isyana
Wa. 08562773660
bit.ly/sariisyana
Bbm D4826FF1
#sharing  testimoni , copas mbk yanti# ( geser pic nya 👉) Smoga bermanfaat bagi yg butuh info nya 😊 Testimoni pribadi Ketika saya mendengar bapak sakit tidak bisa jalan karena jamur kulit di kakinya dan diagnosa dokter gula darah dan diabetes rasanya saya pengen nangis karena tidak serumah, akhirnya sy putuskan untuk di bawa ke bekasi untuk therapi bioglass dan alhamdulilah baru satu minggu therapy kakinya mengering bapak bisa tersenyum karena rasa gatal dan sakitnya hilang. #bahagia  itu ketika orang yang kita cintai bisa merasakan dan sembuh dengan produk andalan. #bioglass  #pendant  Yang sayang orang tua bisa order Bioglass Series nya ya...🙏🙏🙏😇😇😇 Sari Isyana Wa. 08562773660 bit.ly/sariisyana Bbm D4826FF1
Reponiendo energías desde Irlanda 🇮🇪.
. 📸 Tarta de chocolate y nueces pecanas 🍫🥜
.
__________
.
🇬🇧 .
Recharging my batteries in Ireland 🇮🇪.
. 📸 Chocolate and pecan nuts tart 🍫🥜 .
.
.
.
#Ireland #Dublin #tart #tarta #cake #chocolate #goodmorning #sunday #buenosdias #sharing #friends #foodie #instafood #tasty #foreverafatty #sugar #wheretoeatmadrid
Love your shisha? Then you'll love our shisha & tapas deal at todays pool session. Dj Michaelis on beats.. See you poolside 😎
Love your shisha? Then you'll love our shisha & tapas deal at todays pool session. Dj Michaelis on beats.. See you poolside 😎
#ਸਰਦਾਰਾ ਦਾ ਮੁੰਡਾ ਸ਼ੌਕ
#ਅਣਖਾਂ ਦਾ ਰੱਖ ਦਾ
#ਪੱਗ ਵਾਲਾ ਪੇਚ
ਕੱਲਾ ਕੱਲਾ #ਲੱਖ_ਲੱਖ ਦਾ.!!
.
.
💚💛💜💚💛💜💚💛💜💚
.
.
Pilot ✈ :- @mr_s_a_n_d_h_u
.
.
#Khalistaan
#Att_Status
#Daily_Posts 
#Sardar_Sardarni_Pics
#Poori_GallBaat_wlia_Pics 
#Latest_Sikh_Fashion_Updates .
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
.
Special Note 👉
.
.
#Dmm_me_urs_HD_Pics_I_will_Post_Those_on_my_Page..📷🎯
.
.
Keep #Supporting & Keep #Sharing 🎬
.

#Baaki_DekhLa_Marzii_aa_SANDHU_Daa_Kehna_tn_Farzz_Hee_aa😘😘
.
🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵
#ਸਰਦ ਾਰਾ ਦਾ ਮੁੰਡਾ ਸ਼ੌਕ #ਅਣਖ ਾਂ ਦਾ ਰੱਖ ਦਾ #ਪ ੱਗ ਵਾਲਾ ਪੇਚ ਕੱਲਾ ਕੱਲਾ #ਲ ੱਖ_ਲੱਖ ਦਾ.!! . . 💚💛💜💚💛💜💚💛💜💚 . . Pilot ✈ :- @mr_s_a_n_d_h_u . . #Khalistaan  #Att_Status  #Daily_Posts  #Sardar_Sardarni_Pics  #Poori_GallBaat_wlia_Pics  #Latest_Sikh_Fashion_Updates  . °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° . Special Note 👉 . . #Dmm_me_urs_HD_Pics_I_will_Post_Those_on_my_Page ..📷🎯 . . Keep #Supporting  & Keep #Sharing  🎬 . #Baaki_DekhLa_Marzii_aa_SANDHU_Daa_Kehna_tn_Farzz_Hee_aa 😘😘 . 🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵
Taking in the views x #sharing
#yogaeverydamnday - DAY 23 OF 30!
Yesterday was a day of rest. I spent almost all day at home, in bed. In the evening I went to a yoga place here in Stockholm called Urban Om and participated in a mantra/meditation/self-inquiry concert with Satyadev, a musician and yoga teacher from Kolkata, India. There were matresses and pillows all over the floor, so cozy, and I decided to lay down and just let the vibrations from the music and everybody singing take me on a deep meditative journey. In this, there were many things coming up. I felt tired, overwhelmed, vulnerable... I cried. Old patterns of wanting to pull away to exclude myself from connection and community came up. Old sorrows. A strong soul connection to a certain person (that I have worked so hard to cut) came to life again, which left me feeling confused and powerless. I had thought and hoped I was done with it... My friend stroke my hair and held her hand on me, which felt safe. I was feeling included even though I was lying there all still and quiet, curled up into myself. And after the concert finished I felt softer and more present than before. In contact. There was a lot of burning yesterday. Burning of feelings and old patterns. Them coming up into the light of consciousness is a good thing! I am resting in a deeper place, from where it's safe to meet all of this. Without identifying with what comes up. I hold space for myself. I heal. I meet myself with compassion. With that said, it's not easy. It takes a lot of courage to stay open. A lot of strength. This was my yoga practice yesterday - to stay present and welcome what ever came up.
.
#yogagirlchallenge 
#sharing
#honesty
#community
#mantra
#meditation
@yoga_girl
#yogaeverydamnday  - DAY 23 OF 30! Yesterday was a day of rest. I spent almost all day at home, in bed. In the evening I went to a yoga place here in Stockholm called Urban Om and participated in a mantra/meditation/self-inquiry concert with Satyadev, a musician and yoga teacher from Kolkata, India. There were matresses and pillows all over the floor, so cozy, and I decided to lay down and just let the vibrations from the music and everybody singing take me on a deep meditative journey. In this, there were many things coming up. I felt tired, overwhelmed, vulnerable... I cried. Old patterns of wanting to pull away to exclude myself from connection and community came up. Old sorrows. A strong soul connection to a certain person (that I have worked so hard to cut) came to life again, which left me feeling confused and powerless. I had thought and hoped I was done with it... My friend stroke my hair and held her hand on me, which felt safe. I was feeling included even though I was lying there all still and quiet, curled up into myself. And after the concert finished I felt softer and more present than before. In contact. There was a lot of burning yesterday. Burning of feelings and old patterns. Them coming up into the light of consciousness is a good thing! I am resting in a deeper place, from where it's safe to meet all of this. Without identifying with what comes up. I hold space for myself. I heal. I meet myself with compassion. With that said, it's not easy. It takes a lot of courage to stay open. A lot of strength. This was my yoga practice yesterday - to stay present and welcome what ever came up. . #yogagirlchallenge  #sharing  #honesty  #community  #mantra  #meditation  @yoga_girl
//
❣Eve lom❣
//
呢個牌子ge皇牌產品
卸妝霜
俾喻爲係世界上最好用
唔鍾意用油用水可以試下呢款
//
❣Eve lom其他產品歡迎direct查詢❣
//
🔺產品價格會因應匯率作出變動
🔺如遇上缺貨情況訂金必定退回
//
#852 #hk#hkig#girls#makeup#skincare
#空姐代購#girlstalk#sharing
#歐洲代購#英國代購#倫敦代購
#evelom#evelom代購#mask#evelommask#evelomrescuemask#evelommoisturemask#evelomcleanser
// ❣Eve lom❣ // 呢個牌子ge皇牌產品 卸妝霜 俾喻爲係世界上最好用 唔鍾意用油用水可以試下呢款 // ❣Eve lom其他產品歡迎direct查詢❣ // 🔺產品價格會因應匯率作出變動 🔺如遇上缺貨情況訂金必定退回 // #852  #hk #hkig #girls #makeup #skincare  #空姐代購 #girlstalk #sharing  #歐洲代購 #英國代購 #倫敦代購  #evelom #evelom代購 #mask #evelommask #evelomrescuemask #evelommoisturemask #evelomcleanser 
Spirit #WisudaAkbar8, Dunia Menghafal
.
.
Siang sahabat Penghafal Qur'an,  udah sampe mana nih hafalan QS Al-Fath nya?? 😆😆 Ada pesan nih dari Ust. @hanan_attaki (Founder @pemudahijrah), di Wisuda Akbar 8 nanti, ada challenge nya lhoo, simak video nya! 😃😃
.
.
Kuyy mulai ngafalin surat Al-Fath dari sekarang ya!! 💪💪
.
.
cc @daarul_quran, @rumahtahfidzcenter
.
.
#WisudaAkbar8, Dunia Menghafal 
Serentak di 16 Kab/Kota,  12 Propinsi dan 15 Negara .
.
Ahad,  22 Oktober 2017 .
.
Jawa Barat (Bandung Raya, Cimahi, Tasikmalaya,  Ciamis,  Banjar,  Pangandaran, Sumedang dan Garut)
di @masjidtrans Bandung
.
.
Bisa daftar terlebih dahulu di http://bit.ly/DaftarWisudaAkbar
.
.
Info : 0812 2183 8350
.
.
PPPA Daarul Qur'an 
Bandung Office Branch

Jl. PU Pengairan No. 8
Cipamokolan Bandung
(Belakang RS. Al-Islam Soekarno Hatta)

Call center 022-8752 1000
SMS/WA Center : 0812 2183 8350
BBM : 524C510

_________________
_________________

#NyataUntukIndonesia
#MembangunIndonesiaDenganalQuran
#DaquBandung #Bandung #DaarulQuran
#KangenSedekah #Qurban #Zakat #Berbagi #Rohingya #SeptemberCeria #WisudaAkbar #MasjidAgungTrans #DuniaMenghafal #Sedekah #Share #PokoknyaPaytreninAja #Paytren #JalanSedekah #Sharing #Instagram  #TagsForLikes #InstaGood #Donasi #PrayForRohingya
Spirit #WisudaAkbar8 , Dunia Menghafal . . Siang sahabat Penghafal Qur'an, udah sampe mana nih hafalan QS Al-Fath nya?? 😆😆 Ada pesan nih dari Ust. @hanan_attaki (Founder @pemudahijrah), di Wisuda Akbar 8 nanti, ada challenge nya lhoo, simak video nya! 😃😃 . . Kuyy mulai ngafalin surat Al-Fath dari sekarang ya!! 💪💪 . . cc @daarul_quran, @rumahtahfidzcenter . . #WisudaAkbar8 , Dunia Menghafal Serentak di 16 Kab/Kota, 12 Propinsi dan 15 Negara . . Ahad, 22 Oktober 2017 . . Jawa Barat (Bandung Raya, Cimahi, Tasikmalaya, Ciamis, Banjar, Pangandaran, Sumedang dan Garut) di @masjidtrans Bandung . . Bisa daftar terlebih dahulu di http://bit.ly/DaftarWisudaAkbar . . Info : 0812 2183 8350 . . PPPA Daarul Qur'an Bandung Office Branch Jl. PU Pengairan No. 8 Cipamokolan Bandung (Belakang RS. Al-Islam Soekarno Hatta) Call center 022-8752 1000 SMS/WA Center : 0812 2183 8350 BBM : 524C510 _________________ _________________ #NyataUntukIndonesia  #MembangunIndonesiaDenganalQuran  #DaquBandung  #Bandung  #DaarulQuran  #KangenSedekah  #Qurban  #Zakat  #Berbagi  #Rohingya  #SeptemberCeria  #WisudaAkbar  #MasjidAgungTrans  #DuniaMenghafal  #Sedekah  #Share  #PokoknyaPaytreninAja  #Paytren  #JalanSedekah  #Sharing  #Instagram   #TagsForLikes  #InstaGood  #Donasi  #PrayForRohingya 
#Repost @salottoracconta (@get_repost)
・・・
#together once more for the same purpose: #onemealaday for all people in the #world - yes, we know it's a #huge #dream, but we #believe it's possible! let's #nowaste #time and do something right #nowandhere!!! @apg23_org @unpastoalgiorno #unpastoalgiorno2017 #unpastoalgiorno #nohunger #justice #dignity #betterworld #sharing #testimony